Flick

Lisätty sivulle: 2015-11-16

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Flick
29.11.2015 Flick muutti omaan kotiin Espooseen kahden kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia omasta kodista:

5.12.2015 Automatka uuteen kotiin oli todella pelottava, Flick itki ja huusi, onneksi matka ei ollut kovin pitkä. Perillä meidän vanhemmat kissat ehti tuoksutella kantokoppaa hetken ennenkun saatiin Flick omaan valtakuntaansa tuonne alakertaan. Siellä neiti tutki paikat innoissaan ja nopeasti. Aluksi tuntui ettei ruoka ja juoma maistu, mutta nyt käydään jo salaa aikuistenkin ruokakipolla jos oma on tyhjä.

Vauhtia ja energiaa riittää. Flick on jo tutustunut tuohon meidän 3-vuotiaaseeb Chiliin, ja keskenään niillä on lähes jatkuvasti leikki käynnissä. Vanhempaan herraan Miisuun ei ole vielä muodostunut kunnon yhteyttä, Miisu kun nyt on poika ja hieman kärttyisä. Uutta tutkittavaa on joka päivä niin paljon ettei oikein malttaisi nukkua. Mutta syliin päästyään, Flick nukahtaa oikeastaan välittömästi. Flick on kivaa vaihtelua meidän perheeseen, se kun on niin ihmisrakas ja koko ajan huomiota tahtova. Kyllä tästä neitosesta kasvaa upea kissa.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 9/2015, kotihoidossa Vantaalla. Luovutus aikaisintaan vkon 48 lopussa.

16.11.2015 Lumikki ja pentunsa 7 kääpiötä saapuivat yhdistyksen hoitopaikkaan pentujen ollessa n. 3-viikon ikäisiä. Tätä ennen Lumikki oli vaeltanut jo muutaman vuoden kesämökkialueella Sastamalassa, kunnes se toimitettiin löytölään vastasyntyneiden pentujensa kanssa. Onnea tämän poppoon matkassa siis oli, että emo ja pienet pennut pääsivät kasvamaan ja sosiaalistumaan hyvään hoitoon. Kun pennuilla tuli 10 viikkoa ikää täyteen, siirtyi laihassa kunnossa oleva Lumikki-emo toiseen hoitopaikkaan toipuilemaan ja valmistumaan sterilaatiota sekä hampaidenpoistoa varten, sillä sen suu oli päässyt melko huonoon kuntoon.

Pennut ovat rellestävä sakki rakastettavia pikku kääpiöitä, kissakaveri kodissa on näille vipeltäjille ihan ehdoton, tai sisarukset voisivat toki mielellään lähteä pareittainkin omiin koteihin. Kaikki ovat reippaita, leikkisiä ja helposti käsiteltäviä pikku vintiöitä, jotka sopivat varmasti monenlaiseen meneväänkin kotiin. Nimensä kääpiöt Blick, Whick, Glick, Plick, Quee, Snick ja Flick ovat saaneet vuoden 1912 Broadway-näytelmästä.

Flick on pieni mammantyttö, pentueen rauhallisin tyyppi joka usein empii hetken ennenkuin on täysillä mukana.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.