Fiona (nyk. Rauha)

Lisätty sivulle: 2009-09-07

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Fiona (nyk. Rauha)
15.11.2009 FIONA MUUTTI OMAAN KOTIIN PÄÄKAUPUNKISEUDULLE

****

KUULUMISIA omasta kodista:

20.11.2009 Yhtäkään konfliktia ei ole ollut. Rauha on niin ihanan sopeutuvainen. Juoksee välillä kuin maantiekiitäjä kämpän läpi eli tekee itseään tykö. Onni on jo mennyt *lankaan* eli lähtenyt perään ja joutunut sitten yllätetyksi kulman takaa. Juoksevat lenkin yhdessä ja sitten Onnia alkaa arveluttaa moinen meno. Wilma katselee Rauhaa vielä varovaisen matkan päästä mutta nenät ovat jo kohdanneet. Toivo ei ole millänsäkään vaikka Rauha kävelisi yli sillä sen maailmankatsomus on niin laaja. Kukaan ei murise eikä sähise.

Meillä on hyvä fiilis kaikilla tästä meidän laumasta. Suonikohjuni leikattiin tiistaina ja olen sairaslomalla lauman hoitamana. Tänään luin Tommi Hellstenin kirjaa ja oli tosi kuuma sohvalla. Rauha kyljessä, Onni polvien välissä ja Wilma mahan päällä. Toivo makasi ikkunalla ja haaveili omiaan. Jossain kaukaa lensi varmaan lintu. Rauha on sylikissa ja sen silmissä asuu tieto siitä että asiat ovat nyt ihan oikein.

Kun minusta tuli kissaihminen ja aloin ymmärtää kissaksi niin taivasta liiteli pieniä hippuja jalkojeni juureen. Niin se vaan on. Se mitä ajattelee lisääntyy ja kissojen avustamana ajattelen kauniita, toiveikkaita ja luottavaisia ajatuksia. Puhun mukavia ja näen huumorilla monet asiat.

Mieheni Emppu juttelee parhaillaan vessassa Rauhalle*mitäs se papan kulta, onpa sulla musta turkki. Mitäs tiedät nyt sitte, ootkos saanu mammalta ruokaa. Voi sentään mikä pallopulla sä ootkaan, niiiiiiiiin pikkunen oot likka* .

Anna nyt meille höppänille anteeksi ja ota huumorilla. Ollaan niin onnellisia.
t.Rita

****

LEIKATTU NAARAS, noin 2v (syksyllä 2009)/pääkaupunkiseudulla

25.10.2009 Upea pikkumusta ja vielä pienempi musta:) Kaunis ja reipas kissakaksikko joka tykkää leikkiä sekä leluilla että toistensa kanssa. Hiekkalaatikolla käynti on itsestäänselvyys ja ruokakin maistuu hyvin. Uusia kuvia pian tulossa:)

5.10.2009 Fiona ja Fauna olisivat valmiita lähtemään omaan kotiin.

7.9.2009 Emokissa Fiona ja tyttärensä Fauna odottavat omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen. Kotihoitajan mukaan molemmat ovat ystävällisiä sylikissoja ja ovatkin varmaan olleet aiemmin kotikissoina jotka on vaan heittetty kadulle, sillä ne olivat kadulla kerjänneet huomiota ihmisiltä. Onneksi kaksikko saatiin hoitopaikkaan ja nyt niiden pitäisi vielä löytää oma kotin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 115€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.