Fino

Lisätty sivulle: 2008-10-09

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Fino
19.10.2012 Fino sai kodin hoitopaikastaan.

***

Leikattu uros, noin 3,5v. (talvella 2012), kotihoidossa Vantaalla

25.11.2011 Fino ja Cori ovat kotiutuneet hoitopaikkaan ja kotihoitaja on luvannut pitää kaksikon niin pitkään kun tarve vaatii, mutta toivoi kuitenkin että kodinetsintä jatkuu josko joku tähän kaksikkoon kuitenkin sattuisi ihastumaan.

15.3.2010 Fino ja Cori kaipaisivat sitä todellista kissaihmistä. Ne ovat vieraita kohtaan ujoja, Cori mieluummin kyyhöttää sängyn alla, mutta kotihoitajalle ne ovat varsin mukavia kissapoikia, joten varmasti oman kodin löytyessä joku saa niistä vielä hyvät kissat:)

2.7.2009 Fino ja Cori ovat mukava parivaljakko joille kovasti toivoisi yhteistä kotia. Fino on melko iso ja komea kolli joka on kovasti ruuan perään, ja ilmeisesti sitä mieltä että kasvava nuorimies tarvitsee muidenkin herkut kasvaakseen:)

24.3.2009 Cori ja Fino on nyt käyneet eläinlääkärissä kastroitavana ja muutenki pojat ovat kaikin puolin valmiina lähtemään yhdessä kohti uutta kotia.

26.1.2009: Lisätty uusi kuva Finosta. Finon kämppis Cori on sen verran arka poika, että kotihoitajan pyynnöstä pojat (Fino&Cori) lähtevät ainoastaan yhdessä uuteen kotiin.

10.12.2008: Fino on mukava ja leikkisä poika, tosin uudet ihmiset vähän hirvittää, mutta kylläpä tällainen satunnainen vierailijakin on jo päässyt Finoa silittelemään, joten varmasti siitä vielä kiva kissakaveri tulee. Finon kaverina on nyt Cori, joka myös etsii omaa kotia. Olisi iloinen juttu jos pojat pääsisivät yhdessä omaan kotiin, vaikka eihän se tietysti välttämätöntä ole.

9.10.2008: Finon emo hylkäsi pentueen ja muut Finon sisarukset jäivät auton alle, mutta Finolla oli onnea, sillä Flora-emo otti sen omakseen ja huolehti siitä. Fino on sivuillakin kotia etsivän Funtik-kissan kaveri ja mieluusti Fino muuttaisi omaan kotiin vaikkapa Funtikin kanssa. :)

Koko pesue Funtik, Fauna, Fargo, Famu ja Fino on löydetty rakennustyömaalta, mutta ne ovat tottuneet ihmiseen pienestä pitäen ja ovat jo kuin kotikissoja.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.