Findus (nyk. Herra Nilsson)

Lisätty sivulle: 2012-08-16

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Findus  (nyk. Herra Nilsson)
14.9.2012 FINDUS SAI KODIN HELSINGISTÄ KOLMEN KISSAN KAVERINA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

29.9.2012 Terkut Helsingistä! Herra Nilsson muutti meidän “vaatimattoman kokoisen” lauman jatkeeksi kissaksi numero 4 nyt 14.9.2012 :)

Seurana nuorelle miehelle on täällä Rekkujen kautta muuttaneet Mimmi ja Elli sekä muita tietä meille tullut Börje. Pikku rääpäle on aiheuttanut ainoastaan suurta ihmetystä, että kissoja tulee niinkin pienissä pakkauksissa ja koko jengi elelee samoissa tiloissa. Tänään on jo ralliteltu: Herra Nilsson jahtaa noita teinareita mutta ennen kuin toinen on lauman täysjäsen, saattaa vielä vierähtää pari päivää että saadaan hajut sekoiteltua ihan kaikkialle.

Tyyppi on ihan tolkuttoman söde ja oikea prinssi rohkea. Juurikin oikea jäsen tähän meidän posseen ;)

Terkuin, Taru

21.9.2012 Lisätty kuvia uudesta kodista.

****

UROSPENTU, noin 3,5kk (elokuussa 2012)

3.9.2012 Findus on alustavasti varattu.

16.8.2012 Findus on ollut koko kesän ajan kotihoidossa virossa, vieraillessani tarhalla Finduksen kotihoitaja tuli tapaamaan minua Findus hupparinsa sisällä sylissä. Halusi minun tapaavan Finduksen ja pyysi epätoivoisesti etsimään sille rakastavaa kotia Suomesta. Findusta ei kukaan virossa tunnu huolivan ja haluavan, se on liian erikoisen näköinen paikalliseen “makuun”. Minusta Findus taasen on kertakaikkisen upea ja erikoisen kaunis huomiota herättävä kissa. Findus on elänyt normaalia kotikissan elämää kotihoitajansa omien kissojen ja koirien joukossa ja tulee toimeen loistavasti erilaisissa tilanteissa ja sopeutuu varmasti helposti omaan uuteen kotiin. Findus kastroitaneen ennen uuteen kotiin saapumista, matkustaminen todennäköisesti mahdollista syyskuussa. Findus syö hyvin, sen rokotukset ja madotukset ovat kunnossa ja se toimittaa tarpeensa esimerkillisen hienosti kotihoitajansa mukaan.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 120€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpennulle on myös tehty sienitesti. Kissanpennulla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissanpentu on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissanpentu luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.