Filo

Lisätty sivulle: 2011-06-19

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Filo
25.7.2011 FILO SAI KODIN KOTIHOITOPAIKASTAAN

****

UROS, noin 3,5kk (heinäkuussa 2011)/Helsingissä

19.7.2011 Filo on pojista varovaisin, mutta kaikki juoksevat täällä ihan hullun lailla ja eivät välitä mun kissoista. Huomaa, että ovat hyvin tottuneita ihmisiin. Minä olen heille tuki ja turva, heti kun tulee joku paha tilanne ja he kuulevat mun äänen he rauhoittuvat heti. Luottavaisia pikkukissoja!

17.7.2011 Pikkukokollit Froggy, Filo ja Fuuga siirtyivät Helsinkiin odottamaan omaan kotiin pääsyä, sillä Tallinnan hoitopaikka oli niin tupaten täynnä kissoja. Toivottavastin nämä pienet pojat löytävät pian omat kodit!

13.7.2011 Filo olisi valmis lähtemään omaan kotiin.

22.6.2011 Lisätty uusia kuvia.

19.6.2011 Filo, Frollo ja Froggy löytyivät n.2-viikon ikäisinä hylätyn mielisairaalan alueelta kun niiden emo toi ne kellarista ulos ja hylkäsi maahan. Veljekset otettiin kotihoitoon jossa onneksi Fuugan, Fiian ja Fiinun emo otti ne omakseen ja on hoitanut ja imettänyt niitä. Pennut ovat valmiita lähtemään omaan kotiinsa heinäkuun puolivälissä.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.