Fiiu

08.08.2019

Alkuperä: Suomi

Fiiu on Chocokattien utelias pikku vilpertti, joka tarvitsee tulevassa kodissaan nuoren, energisen leikkikaverin.

21.10.2019

Fiiu on ymmärrettävästi herättäny kotiehdokkaissa suurta kiinnostusta, emmekä kyselyiden suuren määrän vuoksi ota hänestä enempää tiedusteluja vastaan.

16.10.2019

Fiiun emo Choco saapui Rekkujen sijaiskotiin hoivaamaan ja kasvattamaan neljää pentuaan, Fiiua, Fransia, Friidua ja Felixiä. Nyt nämä virtapakkaukset lähestyvät luovutusikää ja etsivät ikiomia kotejaan.

Fiiulla riittää energiaa leikkimiseen ja maailman tutkimiseen. Pallot ja erilaiset hiiret ovat Fiiun lempileluja. Fiiu nauttii myös kiipeilystä erilaisissa kiipeilytelineissä, olivat ne sitten kissoille suunniteltuja tai eivät. Myös pyykkikoneen pyörimisen seuranta on hauskaa. Fiiu kaipaa aktiivista kissakotia sekä leikkisää kaveria. Tulevassa kodissa voisikin olla nuori, aktiivinen kissatoveri odottamassa. Emme luovuta pentuja ainoaksi kissaksi.

Fiiu tulee hyvin toimeen muiden kissojen kanssa. Fiiu on reipas tyttö syömään ja syö monipuolisesti erilaisia ruokia. Sijaiskodissa Fiiu on tutustunut raakaruokintaan, mutta myös laadukas märkäruoka ja nappulat maistuvat. Hiekkalaatikolla käynti onnistuu myös hyvin taidokkaasti. Hoitotoimet Fiiu antaa tehdä, mutta mikään sylikissa hänestä ei ole tullut. Sylissä viihdytään hetki, jonka jälkeen maailma kutsuu jälleen tutkimaan. Fiiu sopii hyvin myös lapsiperheeseen ja on tottunut kodin ääniin, vaikka imuri vielä hiukan hirvittääkin.