Fiinis

Lisätty sivulle: 2010-09-07

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Fiinis
3.11.2010 Fiinis muutti omaan kotiin Espooseen.

***

Leikattu naaras, noin 3,5v (syyskuu 2010)Helsingissä

3.10.2010 Kuulumisia kotihoidosta: Neiti oli heti leikkauksen jälkeen tosi reipas, ihan kuin ei olisi mitään leikkausta ollutkaan. :)

Siitä on tullut vähän leikkisämpi ajan myötä – tykkää järjestää mielettömiä ralleja kaikenlaisten pikkuesineiden kuten sormusten ja rypälekotien kanssa.
Ei kuitenkaan onneksi syö niitä. On tosiaan tosi seurallinen, seurailee ahkerasti paikasta toiseen ja pitää vahtia että mitä ihmis-alamaiset puuhailee.

Tykkää hieroa poskia vastakkain ja tulee aina välillä syliin istuskelemaan jos on esim. tietokoneen ääressä. Päästelee hauskoja urahdus-miuku-ääniä, jolla vaatii huomiota. :D

Eli kaiken kaikkiaan aivan ihana hurmuri, joka nauttii seurasta.

17.9.2010 Fiinis on nyt steriloitu, sirutettu ja rokotettu. Neito on siis kaikinpuolin valmis lähtemään ikiomaan, pysyvään kotiin. Fiinis on todella ihmisrakas kissa. Se tulee kiehnäämään ja kurisemaan pyytäen silityksiä ja rapsutuksia. Kenellä olisi tarjota koti tälle mahtavalle kissaneidolle? :)

8.9.2010 Lisätty kuvia hurmaavasta Fiiniksestä. :D

7.9.2010 Fiinis on suloinen suomalainen nuori emokissa, joka on hoitanut hienosti viisi pikkuistaan vieroitukseen saakka. Fiinis nauttii ihmisen seurasta ja tuleekin pyytämään silityksiä persoonallisen kurinan säestämänä. Tyttönen steriloidaan yhdistyksen toimesta ennen sen lähtöä omaan kotiin. Missä olisi tälle hurmaavalle nuorelle neitoselle se oma rakastava koti? Fiinis antaa varmasti kaiken sille annetun hellyyden moninkertaisena takaisin! :D

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.