Fiia (nyk. Aamu)

Lisätty sivulle: 2011-06-19

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Fiia (nyk. Aamu)
16.6.2011 FIIA MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN LEIDI LAKU KISSAN KAVERIKSI

****

KUULUMISIA omasta kodista:

25.10.2011 Aamu on sopeutunut hienosti pieneen perheeseemme. Alkuun oli hieman kärhämöintiä vanhemman Lumomme kanssa, mutta välit ovat sittemmin lientyneet. Aamu on ottanut prinsessan paikan perheessämme. Kun vieraita tulee, on se ensimmäisenä vastassa kehräämässä. Ihmisrakas se onkin ollut aina: jo ensimmäisenä päivänään talossa se kehräsi kaikkien, ja nukkui tyynyllä vieressäni.

Aamu on todennäköisesti kuuro ja puolisokea, mutta se ei haittaa menoa yhtään. Aamulla nimittäin tuntuisi riittävän energiaa koko muunkin perheen edestä: se leikkii, juoksentelee, törmäilee seiniin, jatkaa taas leikkiä, härnää Lumoa, kehrää, kehrää ja kehrää… Nykyisinkin se on varsin sosiaalinen ja suloinen, joskaan ei ehkä maailman älykkäin tai siistein kissa.

****

NAARAS, noin 2,5kk (kesäkuussa 2011)

22.6.2011 Lisätty uusia kuvia.

19.6.2011 Sisarukset Fuuga, Fiia ja Fiinu odottavat omaa kotiaan kotihoitopaikassa Tallinnassa. Pennut ovat valmiita lähtemään koteihinsa heinäkuun puolivälissä.

Pennut ovat jo kodin saaneiden Atte-Urhon ja Anelma-Unelman sisaruksia, emoa ei aiemmin saatu kiinni hylätyn mielisairaalan alueelta missä kissat ovat eläneet.

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.