Fetu

08/2018 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

24.2.2019 Fetu sai uuden kodin veljensä Fiiluksen kanssa

4.3.2019 kuulumisia kodista

Viikko on pyörähtänyt jo kissojen kanssa. Molemmat ovat hyvin sopeutuneet meille. Fetu oli ensimmäisenä päivänä rohkeikko ja oli paljon minun kanssani, kun taas Fiilus oli arka ja pysytteli sängyn alla piilossa. Yöllä kuitenkin Fetu jo nukkui vierelläni ja Fiilus tuli perässä viereeni ja eikä arkuutta näkynyt enää silloin. Veljeenikään ei myös arastella ja tulevat keskenään hyvin toimeen. Päivä päivältä molemmat ovat enemmän innoissaan olla meillä ja virkeyttä riittää kattoon asti. Ruoka maistuu jo hyvin ja sitä ne myös kerjäävät omista ruuistamme.

***

Kehräyskone Fetu etsii kotia veljensä Fiiluksen kanssa. Pojat ovat vielä pentuja, ja kaipaavat kotia, jossa ymmärretään pentukissan tarpeita.

23.1.2019

Nämä veljekset ovat kerta kaikkiaan hurmaava pari! Pojat nukkuvat päällekäin ja vierekkäin koko ajan, syövät yhtä aikaa ja painivat keskenään lähes jatkuvasti. Toisaalta kotihoitopaikan muiden kissojen kanssa touhuaminen ei veljeksiä ole kiinnostanut.

Molemmat veljeksistä ovat kovia syömään, ja ovat kotihoitopaikassaan käyneet useasti varkaissa ihmisten ruokien äärellä. Eli tarkkana saa näiden veljesten kanssa olla!

Fetun erottaa veljeksistä siitä, että sillä on turkissaan vähemmän harmaata. Fetu on veljeksistä reippaampi eikä pelkää juurikaan mitään. Syli ja peiton alla vieressä on ihana olla ja kehräys on todella kovaa. Fetu on jaellut kotihoitajalleen pusuja, pyydettynä ja pyytämättä. Molemmat kissat ovat sosiaalisia sylikissoja. Veljekset nukkuvat usein kieli ulkona ja juttelevat kurisemalla toisilleen.