Ferrari (nyk. Cleo)

Lisätty sivulle: 2006-08-11

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Ferrari (nyk. Cleo)
14.10.2007 CLEO SAIKIN JÄÄDÄ VNHAAN KOTIINSA ASUMAAN

****

LEIKATTU UROS, noin 1,5v (syksyllä 2007)

9.10.2007 Cleo etsii uutta kotia.

Nykyisen kodin kertomaa: Cleo-kissamme etsii uutta kotia, koska emme pysty enää tarjoamaan sille sellaista kotia, mitä se kaipaisi.

Ikää Cleolla on 1,5 vuotta, eli pentumaista intoa löytyy vaikka kuinkapaljon, mutta myös elämäntaitoja. Tyhmää Cleosta ei saa tekemälläkään, se avaa ovet ja kiertää perheenjäsenensä pienten vaaleanpunaisten varpaidensa ympäri. Vapaa-aikanaan Cleo painii mattojen kanssa, metsästää leluhiiriä, sekä leikkii kuningasta asunnon korkeimmalla paikalla.

Ainoa miinus Cleon pitkässä ansioluettelossa on se, että perheen poissaollessa Cleo tekee tarpeensa kaikkielle muualle, paitsi laatikkoonsa. Sen takia uudessa perheessä tulisi olla joku joka on paljon kotona.

Tästä fiksusta ja filmaattisesta kissa-pojasta joku onnellinen saa upean ystävän.

****

FERRARI PÄÄSI OMAAN KOTIIN LOKAKUUSSA 2006!

2.8.2007 KUULUMISIA OMASTA KODISTA:
Heippa, Cleo täällä (entinen Ferrari). Hyvin on tämä hieman alle vuoden yhteiselo omistajan kanssa sujunut. Kumpikin on oppinut tuntemaan toisensa, sekä hän, että minä. Minun mielipuuhaani on sukellella peittojen ja mattojen alle piiloon, sekä kurkkia ikkunasta mitä ulkomaailmassa tapahtuu. On myös hurjan jännää käydä lähimaastossa ulkoilemassa, hiipien. Katsokaa kuvista, kuinka hieno poika minusta on kasvanut.

Olen toisinaan niin villillä tuulella, että matot on rullalla. Yhden kiipeilypuunkin olen saanut osiksi ;) Ja kerran tipuin jostakin (hyllystä?) ja minulle tuli takajalkaan murtuma :( Onneksi kiltti lääkärisetä sai jalan kuntoon ja nyt minä riehun kahta kauheammin :D Riehumisen jälkeen on mukava nukahtaa omistajani sänkyyn.

T. Heini ja Cleo

****

KUULUMISIA KOTIHOIDOSTA 28.8.2006: Ferrari on tosi leikkisä ja lämminhenkinen kaveri, joka ottaa jo rohkeasti kontaktia ihmisiin katutaustastaan huolimatta. Varsinkin keittiöön mennessä tuntuu silkkiturkki kinttua vasten painautuvan! Kaikenlainen ruoka kelpaa ja muutamassa viikossa onkin tullut jo mukavasti lihaksia luiden päälle. Turkki kiiltää ja katse on kirkas ja kovin veikeä! Kaunis ja fiksu kollipoika kaipaa siis ihanaa kotia tositarkoituksella- tule tutustumaan.

******

UROS, noin 3kk (elokuussa 2006)

Ferrari on löydetty Rotterman kauppakeskuksesta sisarustensa kera. Ferrari tuli kotihoitoon Suomeen 2.8.2006 siskonsa Anastasian ja emonsa Lulun kanssa.