Fennica

Lisätty sivulle: 2007-07-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Fennica
30.11.2007 FENNICA MUUTTI VANTAALLE CLEO KISSAN KAVERIKSI

****

NAARAS, noin 5,5-6kk (lokakuussa 2007) / Helsinki

16.10.2007 Indica pääsi omaan kotiin nauttimaan omistajan paijauksista, mutta Fennica ja Sorita odottavat vielä sitä oikeaa.

12.9.2007 Kissatytöt Indica, Fennica ja Sorita odottavat omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen.

Sisarukset Indica, Fennica ja Sorita ovat sairastaneet Tallinnassa ripulia, ja nyt niiden toipuvat vatsat tarvitsevat erikoisruokaa ainakin syyskuun ajan. Niille maistuu keitetty seiti, kana, raksut ja eläinlääkärin purkkiruoka. Punaista lihaa ja kaikkea rasvaista täytyy vielä välttää. Tytöt ovat vielä kovin hoikassa kunnossa mutta muuten taudista ei näy merkkejä. Ne ovat viettäneet Tallinnassa aikaansa pienissä tiloissa ja nyt päästessään väljemmin juoksemaan ja pomppimaan, ne ovat purkaneet energiaa oikein nautinnolla. Aluksi ne olivat sitä mieltä, että ihmiselle on viisainta heti sähistä, muutamassa päivässä ne ovat muuttaneet mieltään eivätkä välitä edes väistää, jos ihminen kävelee ohi.

Fennica on sisaruksista älyllisesti utelian. Se tulee aina katsomaan ihan viereen, että mitäs sinä nyt teet. Ai noin sinä siivoat meidän vessan, noin lakaiset lattiaa, tuolla tavalla vettä tippuu hanasta, noin sinä pesydyt ja varsinkin nyt laitat meille ruokaa kippoon. Fennica on aina mukana tarkkailemassa ja livahtaisi jokaisesta avatusta ovesta katsomaan, mitä sen takaa voisi löytyä. Se tykkää kaikista leikeistä ja varsinkin Sorita-siskon kanssa painista. Kun ne pyörivät lattialla, ei erota kumpi on kumpi. Fennica etsii mieluiten sellaista kotia, jossa sillä olisi kissaseurana vaikkapa Sorita-sisko.

18.7.07 D-terminaalin alueelta löydetty tyttökissa Fennica odottelee omaa kotia.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.