Felix (nyk. Kalle)

Lisätty sivulle: 2012-01-06

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Felix (nyk. Kalle)
31.3.2012 Felix sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia kodista:

Adoptoin Kallen kauttanne yli 7 vuotta sitten ja meidän yhteiselo ei voisi olla onnellisempaa 😊. Kallen ystävinä on meidän 2 muuta kissaa ja tällä hetkellä 3 koiraa (+meillä on ollut kotihoidossa muitakin koissuja). Kalle on kovasti koirien perään mutta eniten kyllä ruoan. Ei ole mitään mitä hän ei ruoan eteen tekisi. Meidän rakas onkin ollut kesästä lähtien dieetillä ja pikku hiljaa painoa saadaan normaalimmaksi. Kalle on ollut monessa mukana ja mielellään kävelee koirien mukana iltapissityksellä mikä aiheuttaa naapureissamme hilpeyttä. Asumme kerrostalossa tällä hetkellä mutta lähitulevaisuuden suunnitelmana on muuttaa omakotitaloon jolloin Kallekin saa isomman reviirin vahdittavaksi.

23.12.2012 Laitanpa tässä Kallesta(ent Felix) pari kuvaa. Nämä kuvat ovat jokusen kuukauden vanhoja, nimittäin herra on, kröhöm, näistä jokseenkin tukevoitunut… ;) Pallo-Kalle on nimittäin aina kyllä ruoka-aikaan kotona :) Kiitos koko sakille vielä Kallesta! Mä ollaan aivan hulluina siihen, jopa koirat :) Ja uskon vakaasti, että Kallekin nauttii olostaan meidän perheessä :)

****

LEIKATTU UROS

16.3.2012 Felix on aivan ihana, salskea ja symppis, halittava katti. Kuvat eivät tee Felixin hurmaavalle ihanuudelle oikeutta, kiehnäävästä Felixistä on hieman vaikea saada napattua kunnon kuvaa. Felixillä on koko ajan lempeä ilme, ja se näyttää kuin hymyilevän – itsellekin tulee todella lempeä ja pehmyt olo! Felixin turkissa on kyljissä jotenkin hieman erikoinen, hieno “spiraalikuvio”. Felix kiipeää syliin heti, kun tarhalla vierailija kyykistyy vähänkin silittelemään kissoja, ja haluaa olla sitten siinä, kyykkysylissä. Todella ihana kissa, josta joku onnellinen saa verrattoman seuralaisen!

6.3.2012 Felixille on lisätty uusia kuvia, se hakeutuu ihmisten seuraan ja tutustuu vieraisiinkin mielellään. Felix on yksi tarhantyöntekijöiden “suosikki kissoista”.

6.1.2012 Felix on todella ihmisrakas, sylissä viihtyvä ja hellyydenkipeä, kertakaikkisen ihana kolli. Felix haluaa olla kokojan ihmisten seurassa on mielellään kaikissa touhuissa mukana. Felix on sylikissaa etsivälle oiva valinta. Felix on ollut tarhalla vasta vähän aikaa ja varmasti ollut kodissa ennen tarhalle päätymistä. Todella sosiaalinen ja ihana kissa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista on tehdään ilmoitus Eviralle