Felix

Lisätty sivulle: 2007-05-18

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Felix
7/2007 Felix muutti omaan kotiin Vantaalle.

***

Leikattu uros, noin 3-5v kesällä 2007 / Vantaalla

Supersosiaaliseksi kehuttu Felix etsii omaa kotia.

1.7.07 Felix on kyllä jotenkin niin sellainen “peruskissa” eikä mitenkään pahassa mielessä. Se on aivan ihana ja komean kokoinen kolli. Nukkuu suurimman osan päivää, välillä innostuu vähän leikkimään, tykkää rapsutuksista ja silityksitä sekä kehrää kuin rukki. Jos tämä kissa olisi jotenkin erikoisemman näköinen niin koti olisi varmasti jo löytynyt ajat sitten, mutta kultainen sydän kyllä paikkaa “tavismaisen” ulkonäön monin verroin. Mainio pakkaus.

Felix on jo tutustunut hoitopaikan koiriin, pienen alkupälyilyn jälkeen niistä ei sitten sen enempää kiinnostuttu, joten saattaa olla että Felillä on ollu aiemmin koiratuttuja tai sitten kolli on vaan niin sopeutuvainen että huomasi koirat heti ihan hyviksi tyypeiksi, meidän koirat kun eivät uusista kissoista enää jaksa kiinnostua, joten mitäs muutakaan ne olisivat kuin hyviä tyyppejä:)

8.6.07 Felix saapui hoitoon Vantaalle.

KULUKORVAUS leikatusta aikuisesta kissasta on 100€ ja leikkaamattomasta pennusta 90€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös fel- ja fiv -testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.