Feliks

Lisätty sivulle: 2011-12-11

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Viro

Feliks
24.5.2012 FELIKS SAI KODIN TURUSTA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

20.9.2012 Lisätty kuva Valentinosta & Feliksistä.

****

LEIKATTU UROS, noin 3-4v.

7.3.2012 Hurmaavalle ja äärimmäisen sosiaaliselle Feliksille lisätty uusia kuvia vehnänoraiden nautiskelun parissa. Feliks on avoin uusiakin ihmisiä kohtaan, ja se on oikein reipas kolli.

21.12.2011 Feliks on muuttanut Valgan tarhan uuteen kissaparakkiin ja tämän myötä on lisätty uusia kuvia. Feliks ja Valentino ovat hyvin samannäköisiä ja tulevat hienosti toimeen keskenään. Feliks viihtyy muidenkin kissojen kanssa.

17.12.2011 Tarhalla vieraillessani kävi ilmi, että Feliksin isäntä on ollut suomalainen ja suomenkielinen juttelu oli pojalle mieluista. Feliks on komean kokoinen kaveri, ja erittäin ystävällinen ja sylissä viihtyvä. Kameran salamavalo on vaan tylsä ja pelottava. Feliksin olisi hyvä päästä kotiin jo pian!

11.12.2011 Feliks on tuotu hiljalleen tarhalle takaisin isäntänsä kuoltua, omaiset eivät halua kissaa pitää. Feliks sai isännän tarhalta itselleen reilu kolme vuotta takaperin pentuikäisenä. Eli on nyt korkeintaan 4-vuotias kastroitu kolli, joka on nauttinut kotikissan elämästä kaikki nämä vuodet ja varmasti arvostaisi uuden kodin löytymistä pian tarhalle elelyn sijaan :)

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista tehdään ilmoitus Eviralle.