Feliina

Lisätty sivulle: 2009-07-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Feliina
19.12.2010 FELIINA SAI KODIN HELSINGISTÄ

****

KUULUMISIA omasta kodista:

21.12.2010 Feliina on totutellut uuteen kotiin hämmästyttävän hyvin. Taksimatka terminaalista kotiin sujui melko surkean naunnan säestämänä ja muutamat ensimmäiset tunnit sunnuntaina kuluivat sängyn ja kylpyammeen alla, jossa annettiin hänen olla kaikessa rauhassa. Vein sängyn viereen ensin kokeeksi pari herkkunappia, ja kun ne hävisivät samantien, vein hänelle myös kuivaraksuja ja vetta. Neiti pisteli niitä poskeensa ja köllötteli sitten epävarmasti tapittaen.

Iltapesujen aikaan suihkussa käynti sai hänet sitten liikkeelle ammeen alta ja ihmetyksekseni hän alkoikin tutkia paikkoja, yhä tosin vähän pelokkaasti naukuen. Hän tuli myös nuuhkimaan ja puskemaan, vaikka oli selvästi varuillaan. Yö meni sitten paikkoja tutkiessa, mutta jossain vaiheessa hän jopa könysi sängyn jalkopäähän toviksi nukkumaankin.

Nyt hän jo selvästi rauhallisempi, vaikka kaikkien tapojen oppimiseen menee puolin jos toisin vielä varmaan tovi. Kova tyttö juttelemaan ja utelias kuin mikä :)

Tykkää rapsutuksista ja alkaa hyrisemään ja leipoa tassuillaan, kun hänelle
juttelee ja paijailee. Aamulla hän tuli korvan viereen ja miukaisi huomenta,
vähän kuin käskien että nouse jo ylös, pitäisi saada seuraa ja murkinaa. Myös
lapsiin hän totuttelee mukavasti ja antaa rapsutella.

Terveisin Feliinan kotiväki.

****

NAARAS

5.11.2010 Feliina on Virumaan tarhalla oleva tavallisen näköinen (ainakin viron ihmisille, ovat musta-valkoiset kissat liian tavalliset) ja se on ainoa syy, miksi Feliinan on ollut pakko odottaa kotia jo lähes 2-vuotta. Hänet erottaa toisista kissoista se, että hän osaa sanoa sulle “hei”, kun tulet ovesta sisään. Feliina osaa puhua, hän on kiltti, on onnellinen kun joku leikki hänen
kanssa ja rapsuttaa. Feliina on läydetty pienestä kylästä Tamsalu. Hän on
varmasti ollut kotikissa, ennen kuin tuli tarhalle.

Feliina on n.2vuotias kaunis kissaneito.
Feliina on hyvin ystävällinen ja pitää paijaamisesta.Feliina on steriloitu ja Feliina osaa käyttää hyvin kissanvessaa.

Feliina matkaa kotiinsa suoraan Virumaan tarhalta, jossa se on viettänyt karanteenissa ensimmäiset kuukaudet, jossa varmistetaan, että kissalla ei ole sairauksia. Nyt Feliina asustaa terveiden kissojen osastolla, jossa kissat odottavat kotiinpääsyä. Feliina on hyvä pitää erillään muista eläimistä pari viikkoa kotiutumisen jälkeen.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.