Feenix

Lisätty sivulle: 2016-10-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Feenix
3.12.2016 Feenix sai oman kodin Helsingistä kodin ainoana kissana.

***

Leikattu naaras, synt. 2010.

20.11.2016 Feenixistä joku saa todella ihastuttavan, reippaan ja seurallisen kumppanin itselleen! Itsekseen Feenix ei oikein keksi leikkiä aloitella, mutta ihmisen pyynnöstä se on aina valmiina touhuilemaan ja helposti innostettavissa hassuihin ryntäilyleikkeihin. Feenix on kova tyttö juttelemaan, varsinkin jos hoitotäti on jättänyt sen liian pitkäksi aikaa itsekseen. Silloin silityksiä haetaan kevyesti marmattaen, ja käydään ovien luona kertomassa miten tyhmää on että ihminen välillä katoaa niiden taakse. Varsinainen sylikissa Feenix ei ole, vaan se tulee mielummin nojailemaan istuvan tai makaavan ihmisen kylkeä vasten.

26.10.2016 Feenix on reipas ja ihmisrakas kissaneiti, jonka surullisesta taustasta kerroimme FB-sivuillamme 16. lokakuuta. Feenix on kokemastaan huolimatta heti ensihetkistä asti ollut hoitopaikassa kuin kotonaan, ja se tulee iloisesti tervehtimään niin tuttuja kuin tuntemattomiakin. Feenix nauttii kovasti seurasta ja silittelystä, ja leikkiinkin se lähtee kiltisti mukaan, kun ihminen pyytää. Perusluonteeltaan Feenix ei tunnu kuitenkaan olevan kovin aktiivinen, vaan viettää paljon aikaa nautiskellen lämpimissä makuupaikoissa. Pieni aktivointi ihmisen puolelta on siis toivottavaa!

Feenix on kova tyttö juttelemaan, lähinnä silloin kun haluaa huomiota suljetun oven toiselle puolelle, enemmän ruokaa tai ihan muuten vaan huomauttaa jääneensä liian pitkäksi aikaa huomiotta. Mitenkään kovaäänista juttelu ei kuitenkaan ole – paitsi autolla matkustaessa, jolloin konsertointi on melkoista.

Lääkitseminen ja muut hoitotoimenpiteet ovat sujuneet helposti, eikä muutenkaan ole tullut eteen “mörköjä”, jotka kielisivät Feenixin traumoista. Kokemansa kaltoinkohtelun vuoksi Feenix etsii kuitenkin ensisijaisesti kotia aikuisperheen ainoana kissana.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin:

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.