Faruk

Lisätty sivulle: 2008-05-09

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Faruk
28.7.2008 FARUK MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

23.7.2008 Faruk odottelee yhä sitä omaa kotia. Tytteli rakastaa ulkoilua, joten Faruk tarvisi kodin, missä sitä käytetään valjaissa ulkona. Faruk kävelee valjaissa kuin vanha tekijä, joten ulkoilu on kerrassaan miellyttävää. Täällä hoitopaikassa Faruk on myös narussa pihalla ja nauttii ulkona olemisesta. Muulloin Faruk jakaa huoneen neljän muun kissan kanssa ongelmitta. Koirienkin kanssa on suht ok, ajan kanssa tottuisi varmasti rauhalliseen koiraan.

9.5.2008 Faruk on n. 5-vuotias harmaaraitainen, rauhallinen narttu kissa.
Faruk on steriloitu ja rokotettu ja sillä on lemmikieläinpassi.

Faruk on kotihoidossa Turussa.

18.6.2008 Farukille maailmassa kaikkein parasta ja ihaninta on ihmisen huomio. Tyttö ei tunnu ikinä kyllästyvän silityksiin ja hakeekin kovasti huomiota. Ja puskee, puskee ja puskee:) Alkuun Faruk täällä kotihoitopaikassaan vähän sähisi muille kissoille mutta parissa päivässä jo tottui ja on nykyään toisten kissojen kaveri. Kuitenkin Faruk viihtyy parhaiten omissa oloissaan ja odottaa, milloin saa taas ihmiseltä rapsutuksia.

Faruk on aika erikoisen näköinen naamastaan ja epäilenkin, että Farukissa saattaa olla jotakin rotukissaa. Nenä on tylppämäinen ja naama hieman litteähkö. Faruk täytyykin nähdä livenä koska kuvat eivät anna tälle kauniille ja erittäin hyväluonteiselle kissaneitoselle oikeutta.

Farukin kulukorvaus 100 €