Faina

01.05.2018

Alkuperä: Suomi

Sijainti: Suomi, Vantaa (sijaiskodissa)

Faina on nuori tyttökissa joka etsii kotia reippaan tyttökissan kaverina.

2.3.2019

Faina on populaatiokissa, jonka suhde ihmisiin oli melko etäinen ennen sijaiskotiin muuttoa. Kotihoitajiensa kanssa hän on kuitenkin oppinut ihmisen paikan purkinavaajana ja saattaa jopa nauttia rapsutuksista, joista palkitsee ihmisen kehräyksellä. Fainan mielestä elämässä parasta on kuitenkin laserlelu; sen perässä voi juosta patterien loppumiseen asti, vaikka välillä hengästyttää. Fainan lempipaikat ovat mahdollisimman korkealla, josta voi seurailla ihmisten touhuja. Hengailuasennot voivat näyttää hassuilta, mutta hänhän on kissa. Tämän tytön luonne on muutenkin vähintään yhtä veikeä kuin naaman kuviointi.

Omaan kotiinsa Faina tarvitsee rauhallisesta elämästä nauttivan ihmisen, jolla on kokemusta aroista kissoista, sekä reippaan tyttökissan kaveriksi opettamaan lisää luottamusta. Faina ei ole tottunut koiriin eikä sovi aran luonteensa vuoksi lapsiperheeseen. Vieraisiin hän suhtautuu vielä jännittyneesti ja voi kestää hetki, ennen kuin tulee tervehtimään uusia ihmisiä.

 

Kulukorvaus

Kulukorvaus 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut vähintään yhden kolmoisrokotteen (calici, herpes ja kissarutto), tunnistemikrosirun, se on leikattu ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on eläinlääkärin pintapuolisesti tarkastama ja vähintään kertaalleen madotettu. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru.fi-palveluun.

Tiedustelut

Essi / 0452171719

Soittoajat: Maanantaina 20-21
Keskiviikkona 20-21

Yhteydenotot mieluiten ensin tiedustelulomakkeella. Palaan asiaan niin pian kuin suinkin kykenen.

Avaa lomake

Tiedustelu kissasta Faina

Tarkista, että kirjoititi sähköpostiosoitteen varmasti oikein. Saat vastauksen tähän osoitteeseen.


Eläin luovutetaan vain 20 vuotta täyttäneelle.

Tiedusteluita vain varauksessani olevista eläimistä, ei muiden varaajien eläimistä.

Emme vastaa tekstiviesteihin, soittopyyntöihin tai tuntemattomasta numerosta soitettuihin puheluihin! Muistathan, että tämä on meille VAPAAEHTOISTYÖTÄ opiskelun, palkkatyön ja muun elämän lomassa. Emme siis voi aina olla tavoitettavissa soittoaikoinakaan. Yritäthän tällöin myöhemmin uudestaan, vastaamme kyllä heti, kun voimme.