Face

Lisätty sivulle: 2011-09-25

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Face
22.12.2011 FACE MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

UROS, noin 6kk (joulukuussa 2011) / Helsingissä

24.11.2011 Missä on Facen koti? Face on seurallinen hurinapoika, joka tykkää tutkia, leikkiä ja puuhailla. Hetken silittelyn jälkeen Face pötkähtää selälleen odottamaan lisää rapsutuksia.

Aikuiset kissat ovat tosi kivoja ja niiden kanssa Fce haluaisi kovasti tehdä tuttavuutta. Tulevassa kodissa olisi hyvä olla reipas kissakaveri.

Vaikka Face on nykyään tosi reipas kissa, se ei siltikään sovellu lapsiperheeseen.

3.11.2011 Face on tosi suloinen kissapoika, joka kaipaa rauhallista kotia, joko kissakaverin kanssa tai ilman. Facella on hassu tapa tulla puskemään kättä. Kun sille ojentaa käden, se laittaa pään puskuasentoon – aivan kuin härkä :) Ja tulee puskemään kättä.

Face tykkää ottaa rennosti ja yleensä sen näkeekin pötköttelemässä pedissä. Kunhan poikaa jaksaa jonkin ajan silitellä, niin hirmuinen kehräys alkaa kuulumaan. Ruoka-aikaan Face kiehnää jaloissa ja välillä jopa maukaisee vaativasti ;)

Muista kissoista Face tykkää tosi paljon, kuten kuvista näkyy. Kerran poika pääsi livahtamaan kylpyhuoneen ovesta muuhun asuntoon ja ensimmäisenä Face oli menossa puskemaan omia kissojani :)

Facella olisi kiire löytää koti, sillä pian sen kaveri Kirppu lähtee omaan kotiin ja Face jaa yksin hoitohuoneeseen. Lisäksi hoitopaikan omat kissat ovat stressaantuneet talossa olleista hoitokissoista.

20.10.2011 Face kaipaisi jo kovasti omaan kotiin :) Edelleen moni juttu vähän jännittää poikaa, mutta se tulee kutsuttaessa luokse ja pyörii jaloissa kiehnäämässä.
Reipas kissakaveri voisi olla hyvä, sillä vaikka Face olisi säikähtänyt jotain niin heti kun kaveri Kirppu alkaa kehräämään, ei menee kauaa että Facekin on jo paikalla ihmettelemässä.

4.10.2011 Face osoittautuikin pojaksi tarkemmin tutkittuna :D

Face pelkää vieraita ihmisiä, mutta tulee hetken kuluttua katsastamaan tilannetta piilostaan. Tuttujen ihmisten kanssa Face tykkää olla ja syliinkin se malttaa joskus hetkeksi rauhoittua.

25.9.2011 Face on saatu kiinni varastosta Satakunnasta ja sen tarina meinasi päättyä heti alkuunsa. Facen suu roikkui auki löydettäessä ja epäiltiin että sen leuka olisi murtunut (ensimmäinen kuva). Seuraavana päivänä olisi ollut edessä lopetus, mutta tyttö olikin yön aikana parantunut, suu oli normaalisti kiinni ja kaikki ruoka syöty kupista.

Face matkasi Helsinkiin kotihoitoon ja on nyt samassa hoitopaikassa Greyjoyn kanssa. Facea kutsuttiin alunperin “Leuaksi” tai “Leukatyypiksi”, mutta koska Leuka olisi ollut vähän hassu nimi, niin tytöstä tulikin Face eli Feissi.

Face on saanut rokotuksen ja mikrosirun. Samalla eläinlääkäri tutki leuan ja totesi sen olevan aivan kunnossa. Leuka oli mahdollisesti mennyt sijoiltaan, mutta nyt se on täysin kunnossa.

Tyttö on vielä vähän sähäkkä, mutta sitä saa silittää ja hetken kuluttua alkaa kuulua hurrjaa kehräystä :) Syliinkin Facen voi ottaa, mutta se vielä vähän jännittää. Leikkiminen on Facen mielestä tosi kivaa, kaikenlaiset pienet esineet kelpaavat leluiksi. Välillä on tosi kiva painia kaverin kanssa ja tulevassa kodissa voisikin olla kissaseuraa.

Facesta on kerrottu myös SEY:n blogissa, jossa kerrotaan eläinsuojelutyöstä,linkki blogiin.

KULUKORVAUS kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.