Eversti-Eemeli

Lisätty sivulle: 2010-12-01

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Eversti-Eemeli
7.10.2011 EVERSTI-EEMELI SAI KODIN TURUSTA

****

LEIKATTU UROS

19.8.2011 Uusia kuvia. Kastroitu Eemeli (synt. syksyllä 2010) etsii kotia hoitopaikassa Turussa.

5.1.2011 Eversti-Eemeli etsii kotia Turussa. Eemeli on erittäin reipas sijaiskodin kissalauman kunkku ja oikein komea kollipoika. Alussa Eemeli voi vielä olla arka, mutta rohkaistuu kyllä melko nopeasti. Parasta Eemelin mielestä on hyvä ruoka ja leikkiminen kissasisarustensa kanssa tai kun pääsee sijaisemon kainaloon pestäväksi. Eemelistä on myös hyvää vauhtia tulossa oikea sijaiskodin sylikissa. Eemeli etsii kotia mieluiten yhdessä toisen sijaiskodissa olevan kissan kanssa.

1.12.2010 Elli-Emmi, Elsa-Ronja, Emma-Viljami, Emmi-Vilma ja Eversti-Eemeli ovat samassa kotihoitopaikassa Turussa, jonne ne muuttivat noin kuukausi sitten. Kissat etsivät kotia joko pareittain tai ainakin leikkisän kissan kaverina. Pennut ovat mahdollisesti hieman eri-ikäisiä ja eri emojen pentuja. Kaikki viisi ovat navettakissan pentuja Suodenniemeltä. Pennut eivät ole asuneet syntymästään lähtien ihmisten kanssa, eikä elämä muutenkaan ole ollut helppoa, joten ne tarvitsevat pitkämielisen omistajan, joka antaa aikaa ja rakentaa luottamusta kissan ehdoilla. Hoitopaikassa kissat hoidetaan kuntoon, ne saavat paljon kissakontakteja ja tottuvat ihmisten läsnäoloon. Pennut ottavatkin hoivasta kaiken irti ja ovat muun muassa kovia syömään.

Leikatun kissan luovutusmaksu on 120 euroa. Siihen sisältyy kastrointi, ulkoloishäätö, sisäloishäätö, rokotukset, mikrosiru tunnistamista varten sekä terveyskortti.