Everett

25.5.2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

7.11.2020 Everett sai oman kodin toisen kiltin tyttökissan kaverina.

***

Everett on todella kaunis tyttö, jonka mieleen ovat hieman verkkaisemmat leikit sekä hellät silitystuokiot.

27.10.2020

Emme ota Everettistä vastaan enempää hakemuksia.

19.10.2020

Everett on arviolta toukokuussa syntynyt suloinen pentu, joka saapui Rekku Rescuen sijaiskotiin emonsa ja veljiensä kanssa kesäkuussa. Everettin veljet ovat jo lähteneet omiin koteihinsa ja nyt vihdoin olisi Everettin vuoro.

Everett on rauhallinen ja kiltti, välillä hieman ujo tyttönen. Tuttujen ihmisten kanssa Everett on oikein seurallinen, mutta vieraat asiat ja ihmiset vielä paikoin epäilyttävät. Everett nauttii silityksistä ja kertoo sen isolla kehruuäänellä. Sylissäkin tyttö on alkanut viihtymään, vaikka se hieman vielä jännittääkin. Rauhallisessa ja kissakokeneessa kodissa Everetistä varmasti sukeutuu ihana kotikissa. Everettin uudessa kodissa tulisi asustaa toinen kiltti ja ystävällinen tyttökissa, josta Everett saisi itselleen sydänystävän. Emme luovuta pentua ainoaksi kissaksi.

Summary in English

We are not accepting any more applications for Everett.

Everett is an adorable little girl, who arrived at Rekku Rescue’s foster home with her mother and brothers in June. Everett is calm, kind and sometimes a little shy. With her own humans, Everett is really sociable, but visitors and strange situations still make her a bit timid. Everett loves being stroked and expresses her enjoyment with loud purring. In a peaceful and cat-experienced home, Everett will surely blossom into a lovely cat. In her new home Everett would like the company of another kind and friendly female cat.