Evelyn

Lisätty sivulle: 2008-04-29

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Evelyn
10.10.2008 Evelyn muutti omaan kotiin kahden kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia kodista:

12.2.2009 Evelyn juoksentelee vanhemman kissamme kanssa peräkkäin ympäri huoneistoa. Välillä Evelyn painelee edellä ja takaisin tullessa ollaan päinvastaisessa järjestyksessä. Näillä kahdella on muitakin yhteisiä leikkejä. Toisen kissamme kanssa on vielä joskus sähinä- ja murinakeskusteluita. Evelyn on kova tyttö leikkimään yksinkin – siinä saavat kyytiä niin rapinahiiret kuin pallotkin. Hyvin on tyttö ottanut paikkansa kodissamme ja sydämissämme.

Kissamme ulkoilevat pienellä verkotetulla terassilla, Evelynkin siellä muiden mukana. Kaksi uroskissaamme ovat tottuneet olemaan ulkona myös valjaissa rauhallisella takapihallamme ja siihen yritämme Evenkin totuttaa, kunhan kevät taas koittaa.

Ensimmäisellä viikolla meillä Eve ei syönyt juuri mitään ja vain kyhjötti tuolin tai pöydän alla. Tuo ensimmäinen viikko meillä oli hankalaa aikaa siksikin, kun näytti ettei toinen uroskissoistamme sopeudu tulokkaaseen. Toisella viikolla Eve lähti varovasti liikkeelle tekemään tuttavuutta uuden
perheensä kanssa. Siitä saakka Evelyn on tullut yhä rohkeammaksi meidän tuttujen ihmisten kanssa, mutta vieraat saavat Even piiloutumaan vaikka koko
päiväksi. Myös äkilliset liikkeet tai kovat äänet tekevät kissan edelleen pelokkaaksi. Kaiken kaikkiaan Evelynin sopeutuminen perheeseemme on sujunut tosi hyvin.

Evelyn nukkuu raukeana tuossa ikkunan edessä olevalla tasanteella.
Meillä on hyvä mieli, että olemme voineet tarjota kodin edes tälle hylätylle kissalle ja että Evelyn on nyt ikkunan sisä- eikä ulkopuolella.

Ohessa uusia kuvia Evelynistä omassa kodissaan. Terveisin, Paula ja Veijo sekä Lassi 13v sekä kissat Tiko, Kassu ja Evelyn

***

Leikattu naaras, noin 2-2,5v (kesällä 2008)/Keravalla

28.6.2008 Kuulumisia kotihoidosta: Evelyn on varsin seurallinen kissa, se tulee luokse heti hoitohuoneeseen saavuttaessa. Vaikka Evelyn on luultavasti syntynyt kadulla ja elänyt katukissana elämänsä alun, on se viikon kuluttua hoitoon saapumisestaan muuttunut kuin täysin kotikissaksi. Hoitajan mukaan Evelyn on onnellinen näyttää varsin tyytyväiseltä päästyään sisäkissaksi, se jopa antoi heti sterilointileikkauksen jälkeisellä viikolla paijata vatsaansakin!

29.4.2008 Evelyn on pentuineen löydetty rakennustyömaalta ja nyt se odottaa omaan kotiin pääsyä hoitopaikassa. Evelyn lähtisi mieluusti omaan kotiin vaikka jonkun pentunsa kanssa, mutta toki se ei ole mikään edellytys.

Nuori kissaemo:
Ystävällinen ja hiljainen, seurallinen ja puhelias, tykkää silityksistä.
Vähän pelkää äkillisiä liikutuksia ja terävää ääntä.

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.