Eve

Lisätty sivulle: 2008-03-10

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Eve
26.4.2008 Eve muutti omaan kotiin toisen kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia kodista:

10.9.2010 Eve on selvästi meiän perheen diiva :) neiti on maailman itsepäisin kissa. Eve kaipaa välillä omaa rauhaa ja silloin kumpikaan meistä ei saa silitellä/rapsuttaa kerta neiti nukkuu. Eve ei myös ole kauheasti pitänyt meidän viimeisimmästä tulokkaasta Albuksesta ( joka ei tällä kertaa tullut Rekku Rescuen kautta) mutta tulevat kissat sentään toimeen ja jopa välillä nukkuvat lähekkäin. Ja tosiaan kun välillä Eveen ei saa koskea niin sit välillä pitäs koko päivä rapsutella ja silitellä :) Eve on myös kova juttelemaan. Hän on pysynyt hyvin terveenä ja on selvästi meiän kissalauman pomo. Terveisin Susanna

24.9.08 Eve tuli 24.6 valloittamaan sydämeni :) Minun toinen kissani Kip on erittäin arka joten ajatelin että Evekin on varmasti aluksi, mutta häntä piti/sai jo ensimmäisenä iltana pitää sylissä ja silitellä. Yritin aluksi pitää kisulit eristyksissä toisistaan mutta toisin kävi kun Eve osaa avata ovet. Aluksi Kipi pelkäsi Eveä mutta päivän sisällä hän rakastui Eveen täysin ja seurasi toista koko ajan niin että Eve neidillä meni välillä hermo.. Eve sairastui pari päivää kotiutumisen jälkeen johonkin kissa virukseen ja mikään ruoka ei pysynyt sisällä ja lopulta ei enään syönyt ollenkaan. Vein Even lääkäriin jossa hän olikin yön yli. Kipi sairastui myös samaan tautiin ja lääkäri sanoi että virustauti voi tulla esim. kovasta stressistä. Kisut saivat lääkkeet ja paranivat aika nopeasti ja sen jälkeen ovatkin pysyneet terveinä :)
Eve on todella ihmisrakas ja ihana kissa. Hän on myös tosi puhelias ja
huomionkipeä.. Nyt kun Kipi on alkanut rohkaistua ja rupee tulemaan tosi lähelle ni on Evestä huomannut uusia piirteitä, sillä neiti on minusta tosi mustasukkainen. Jos Kipi tulee sohvalle tai sängylle lähelleni ajaa Eve hänet pois.. olen sitten työtänyt Even myös pois vierestäni että hän oppisi että Kipi saa myös tulla lähelle. Eve on mielestäni vähän koiramainen kissa =) hän meinaan seuraa minua pienessä yksiössäni ja vessaan on aina päästävä minun mukaan..

Ollaan opeteltu Even kanssa valjas ulkoilua. Aluksi oli aika vaikeaa pistää valjaita koska neiti pisti itsepäisesti vastaan, mutta nyt kun hän ymmärtää että pääsee ulos Eve istuu nätisti ulko oven edessä että laitan hänelle valjaat. Käydään Even kanssa ulkoilemassa läheisessä metsässä ja kun päästään metsään otan Eveltä hihnan pois että hän saa itsekseen mennä. Eve kävelee nätisti mun vierellä eikä juokse ikinä pois näkyvistä. Eve on oppinut myös huono tavan koska käy vessan lavuaarissa pissillä vaikka oma laatikko oisi lattialla siinä vieressä.. Nyt muutetaan poikaystävän kanssa yhteen joten kisulit pääsevät ensikuussa minun pienestä yksiöstä isompaan asuntoon temmeltämään.. :) Tässä myös uusia kuvia kaunottarestani <3

***

Leikattu naaras, noin 8kk (maaliskuussa 2008)

10.3.2008 Kaunis Eve etsii kotia.

Kertomus Tallinnasta: “Kaunis tuuheaturkkinen keltaissilmainen kissaneidi.
Ollut selvasti kotikissa, ystavallinen ja puhelias, vallaton ja leikkisa.
Ihana lemmikki!”

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen eu-passi josta toimenpiteet käyvät ilmi.