Etta

Lisätty sivulle: 2017-08-28

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Etta
10.11.2017 Etta sai kodin Helsingistä.

***

Kuulumisia kodista:

4.4.2018

Etta muutti meille Rekku Rescuen kautta marraskuussa 2017. 2-vuotias ja isossa kissapopulaatiossa elänyt Etta oli aluksi hyvin arka, sähisevä ja jopa apaattinen. Esikoiskissamme Sulo ei myöskään ottanut uutta tulokasta ilolla vastaan, joten pidimme kissat pitkään erillään toisistaan. Pienin askelin totutimme Ettaa ihmiskontakteihin ja kissoja toisiinsa. Tammikuun lopusta 2018 lähtien kissat ovat olleet vapaasti yhdessä ja nauttivat nykyisin toistensa seurasta.

Etasta on tullut valtavan hellyydenkipeä, kovaäänisesti kehräävä ja seurallinen kissa. Etta ei edelleenkään luota kaikkiin kohtaamiinsa ihmisiin, mutta oman perheen jäsenien kanssa on täysin rento ja toisinaan jopa kiipeää syliin tai tulee viereen makaamaan.

Sulon kanssa Etta leikkii päivittäin, ja kissat myös nukkuvat usein lähekkäin. Puolta isompi Sulo on hyväksynyt sen, että lempeä mutta hyvin sinnikäs ja päättäväinen Etta – lempinimeltään Matami – on kaksikon pomo.

Kokemustemme perusteella voin lämpimästi suositella pentuiän ohittaneen ja aran kissan adoptointia. Kotiuttaminen vaatii kärsivällisyyttä, mutta on äärimmäisen palkitsevaa. Olemme saaneet ihanat kissat!

***

Leikattu naaras, nuori aikuinen, kotihoidossa Helsingissä

7.10.2017 Pentujen muutettua omiin koteihinsa Etan rohkeus otti hieman takapakkia, mutta kun jaksaa hellästi ja varovasti tarjota kättä niin antaa kyllä silittää. Lähestyvä ihminen saa vielä hieman säikkymään, mutta Etalla on potenttiaalia kesyyntyä vielä lisää. Etta on kerran nukkunut sijaisperheen ihmisten jalkopäädyssä yönsä, joten tästä lempeästä kissarouvasta voisi kuoriutua oikein mukava kotikissa rauhallisessa ja turvallisessa ympäristössä. Uudelta kodilta toivotaankin sitoutumista kesytykseen sekä käsittelyn harjoitteluun. Ellan tavoin myös Etta on löytänyt leikkimisen ilot pentujen lähdettyä kun tunnollinen emo voi keskittyä pentujen hoidolta omiin juttuihinsa.

Etta ja Ella tykkäävät nukkua yönsä vierekkäin sohvalla, joten ne muuttaisivat mieluusti samaan kotiin. Myös reipas ja kiltti tyttökissa olisi mieluinen kaveri Etalle.

28.8.2017 Ella ja Etta muuttivat noin viikon ikäisten pentujensa kanssa sijaisperheeseen, jossa ne ovat saaneet rauhassa kasvattaa pentunsa luovutusikään ja kerätä voimia. Etta sai nimensä kuuluisan jazzlaulajan Etta Jamesin mukaan.

Etta on hyvin seesteinen, kiltti ja mukava kissa. Se on koko ajan sijaiskodissaan viihtynyt ihmisten seurassa ja nauttinut silityksistä. Reipas ja hellä Etta otti myös Ellan pennut hoitoonsa omiensa lisäksi, kun Ella paranteli edellisessä elämässään saamia haavojaan ja aristeli vielä ihmisiä. Tämä superäiti on hyvin ”zen” ja se on hyvin kärsivällinen niin pentujen, muiden kissojen kuin hoitotoimenpiteitä tekevien ihmisten suhteen. Etta on kuin lämmin ja hoitava muumimamma, nuoren ja hoikan kissan vartalossa.

Etta toivoo uudelta kodilta kiltin tyttökissan seuraa tai se muuttaisi myös mielellään Ellan kanssa samaan kotiin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.