Etta

2014 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

22.12.2021 Etta muutti jouluksi omaan kotiin

 

***

 

Etta on hurmaava ja persoonallinen kissarouva, joka etsii leppoisaa aikuiskotia ja mukavaa kissakaveria.

27.11.2021

Etta on elämästä sitä mieltä, että keep it simple, stupid. Hän rakastaa ruokaa ja rapsutuksia. Sopivasti pallo- ja huiskaleikkejä mahtuu myös päivän ohjelmaan. Mitään turvallisista rutiineista poikkeavaa Etta ei kaipaa. Vieras ihminen, puhumattakaan kuljetuskoppaan joutumisesta pelottaa Ettaa kovasti, ja hän kertoo sen myös. Soul- ja blueslaulaja Etta Jamesin mukaan nimetty rouva omaa varsin kuuluvan ja persoonallisen äänen. Etta ei kuitenkaan huutele turhia, vain kun on asiaa.

Ettalla on upean värinen paksu turkki ja sopivasti muotoja. Eläinlääkärin mukaan hän on juuri sopivan painoinen, mutta lisää grammoja ei saisi tulla.

Etta on alkuperältään löytökissa, mutta hän on elänyt suurimman osan elämäänsä kotikissana. Omistajan vakavan sairastumisen vuoksi Etta etsii nyt uutta kotia, jossa saisi viettää loppuelämänsä nauttien leppoisista kissanpäivistä. Etta todennäköisesti pitäisi myös toisen kissan seurasta, joten uudessa kodissa voisi olla odottamassa kiltti, suunnilleen samanikäinen tyttökissa. Pienten lasten perheeseen Etta ei sovi.