Essi (nyk. Iines)

Lisätty sivulle: 2013-10-28

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Essi (nyk. Iines)
3.12.2013 Essi muutti yhdessä Veikon kanssa omaan kotiin Nummelaan.

***

Kuulumisia ja kuvia kodista:

4.1.2015 Moikka! Alun ripuloinnin jälkeen (joka ei varmaan ollutkaan giardiaa koska myöhemmässä näytteessä molemmat kissat oli negatiivisia) kaikki on mennyt hyvin. Iines (Essi) on kuin eri kissa nykyään! Jos hänet nostaa syliin ja silittelee niin alkaa kehrääminen ja kättä vastaan puskeminen :) Hän tykkää myös turkin harjaamisesta ja paperipallojen perässä juoksemisesta.

Toffee (Veikko) on oikea sylikissa ja olisi ihan jatkuvasti joko sylissä tai syömässä:D Toffee tykkää myös kesällä ulkoilla valjaissa, Iines sen sijaan on ulkoilun suhteen arempi. Molemmat ovat kotiutuneet meille hyvin ja leikkivät paljon keskenään. Kertaakaan ei ole leikki edes ollut liian rajua vaan nätisti painivat:)

***

Leikattu naaraspentu, noin 4kk (lokakuun lopussa 2013), kotihoidossa Helsingissä.

Kuulumisia kotihoidosta:

25.11.2013 Lisätty Essistä makoilukuvia, neiti tosiaan osaa nauttia elämästään.

20.11.2013 Tämä pikkuneiti on jatkanut reipastumistaan ja hoitomamma saa kaapata sen syliin ja pusutella mielin määrin. Essi nauttii peuhata toisten kissojen kanssa, mutta osaa viihdyttää myös itse itseään. Nukkumaan hakeutuu hoitomamman jalkoihin tai toisen kissan viereen.

8.11.2013 Essi on ottanut isoja harppauksia eteenpäin reipastumisessa ja nykyään neidillä on käytössä koko asunto, jonka jakaa sulassa sovussa omien kissojeni kanssa. Neiti nauttii silityksistä, kiehnää jaloissa ja riehuu hurjana. Tässä pikkukissassa on tällä hetkellä virtaa vaikka muille jakaa. Aivan ihana neitonen, jonka turkki on kuin silkkiä. Myös vieraat ihmiset saavat Essiä silittää vaikka alussa ehkä hieman jännittääkin. Ajoittain Essi vielä muistaa ujoutensa, ja silloin saattaa sähähtää kun sitä lähestyy.

Essille näyttäisi muutokset olevan rankkoja, joten paras koti pikkuiselle on sellainen missä eletään rauhallista arkea ilman suuria muutoksia. Uudessa kodissa voi olla kiltti reipas kissakaveri, jolla on hyvät hermot ja taitoa opettaa neitoselle kissankieltä ja kotikissana oloa vielä lisää. Essi on hauska hulivili, joka varmasti tulee hurmaamaan oman ihmisensä ja reipastumaan entisestään omassa kodissaan ajan kanssa.

3.11.2013 Essin kanssa täytyy jatkaa rauhallista totuttelemista ihmiseen ja kotikissana oloon. Neitonen kumminkin on jo hieman osoittanut merkkejä reipastumisesta ja leikkii itsekseen villinä. Siliteltäessä painaa päänsä silittäjän kättä vasten, kunnes muistaa taas ujoutensa ja sähähtäen poistuu pienen matkan päähän. Essi on suloinen pikkukissa, joka ansaitsee mahdollisuuden ikiomaan kotiin.

28.10.2013 Essi on kovin ujo tyttönen, joka muutti eilen toiseen hoitapaikkaan, jotta saisi hoitopaikan reippaista kissoista tukea ja turvaa ja alkaisi reipastumaan. Arkuudestaan huolimatta Essi on kiltti. Essi sähähtelee, kun sitä lähestyy ja ottaa syliin, mutta syliin alistuu makoilemaan rauhallisesti. Kehrääminen ei vielä ole löytynyt, mutta ajan kanssa uskon neidin rentoutuvan niin paljon että sitäkin vielä kuulemme. Hoitopaikan kissojen kanssa Essi ei vielä ole pääsyt tekemään tuttavuutta, joten vielä ei ole tietoa miten suhtautuu toisiin kissoihin.

Terttu, Essi ja Täplis ovat siskoksia, jotka on loukutettu Sastamalasta. Pennut ovat syntyneet ulos eikä niillä ole ollut ihmiskontaktia vasta kuin noin kolmen kuukauden iästä alkaen, joten neidit olivat alussa todella arkoja. Tytöt erotettiin toisistaan eri hoitopaikkoihin, joissa on seurana reippaita kissakavereita ja tämän avulla toiveena on neitosten reipastuminen.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.