Esperanza

Lisätty sivulle: 2010-06-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Esperanza
18.8.2010 ESPERANZA MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

NAARAS, syntynyt 24.4.2010 (HUOM! LUOVUTUSIKÄ min.3KK)

10.8.2010 Suurin osa sisarusparvesta on varattu ja nyt pitäisi vielä löytää oma koti myös Emeraldille ja Esperanzalle.

1.6.2010 Kaunis Emmi-emo ja sen pennut odottavat omaan kotiin pääsyä hoitopaikassa Tallinnassa. Emmin viime kesän pentu Vauhti-Ville on jo päässyt omaan kotiin Rekku Rescuen kautta (http://www.rekkurescue.com/elain.php?id=3265) ja nyt kotia etsivät Emmin viimeiset pennut (Elvira, El Nino, Emerald, Esmeralda ja Esperanza), sillä näiden pentujen jälkeen se on tarkoistus steriloida.

Kertomus Tallinnasta: “Kotikissa on joutunut kadulle ja elänyt pienen kahvilan vieressä, missä saa ruokaa. Kahvilan isäntä vihaa kissoja ja potkii niitä niin, että pennut syntyvät kuolleina. Monet emo-kissatkin ovat kuolleet tulehdukseen (pennut ovat kuollet vatsaan ja mädännyttäneet myös emon sisältäpäin).

Myös Emmille meinasi käydä huonosti, mies potki sitä, mutta kissan onnistui päästä pakoon. Raukka ei päässyt kauas, sillä alkoi verenvuoto. Larissa löysi sen myöhään illalla makamassa maassa ja otti kotiin. Yöllä kello 2 alkoi synnytys ja se meni kaikesta huolimatta hyvin – kaikki 5 pentua ovat terveitä
ja emo-kissa voi hyvin.”

Tyttö 1: Musta tyttönen, ei mitään valkoista, rauhainen ja hiljainen.

KULUKORVAUS kissanpennusta on 100€. Kulukorvauksella kissanpentu on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.