Esme

Lisätty sivulle: 2016-10-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Esme
13.11.2016 Esme sai kodin Helsingistä toisen kissan kaverina.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 7.8.2016, kotihoidossa Helsingissä. Luovutus aikasintaan marraskuun puolivälissä.

1.11.2016 Esmestä on tullut paljon kiinnostuneita yhteydenottoja. Vielä sitä oikeaa kotia ei ole löytynyt. Kodissa tulisi olla naaraskissa leikkikaverina ja runsaasti rakkautta. Hieman vielä arkana kissana Esme toivoisi, että koti olisi aikuiskoti tai lapsien olevan jo isompia, teinejä.

30.10.2016 Esmestä ei oteta tällä hetkellä enempää kyselyitä vastaan.

27.10.2016 Pumpulipallerot Esme, Edgar ja Edmund löytyivät vastasyntyneinä Satakunnasta ja nyt pikkuiset ovat valmiita löytämään itselleen omat kodit.

Pojista Edmundilla on selvästi kipakampi luonne ja se ilmoittaa kovaäänisesti jos jokin on herran mielestä pielessä (ja kehrää ainakin melkein yhtä kovaäänisesti silloin kun kaikki on hyvin), kun taas Edgar on enemmän tarkkaileva ja harkitseva luonne. Esme-tyttö on tuuliviiri oman tiensä kulkija jonka suuri rakkaus on leluhuiska jota se jaksaa kytätä tuntikaupalla.

Pennut ovat vielä hieman arkoja, minkä vuoksi niitä ei sijoiteta pienten lasten perheeseen, ja ensisijaisesti hakusessa on kissakaverillinen koti. Edgar ja Edmund voisivat myös muuttaa yhteiseen kotiin.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.