Eskil

Lisätty sivulle: 2013-06-26

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Eskil
12.7.2012 Eskil muutti omaan kotiin Tampereelle Tosca-kissan kaveriksi.

***

Leikattu urospentu, noin 11 vkoa. Luovutus aikaisintaan 12.7, kotihoidossa Helsingissä

26.6.2013 Eskilin ja sen Espen-veljen elämä ei ihan parhainta mahdollista alkua saanut, sillä veljekset kavereineen olivat hoitoon tullessaan sekä nuhaisia että väiveisiä. Koko ajan kaverukset ovat kuitenkin olleet reippaita ja iloisia tyyppejä, jotka rakastavat keskenään painimista ja jahtaamista, syövät reippaasti (mitä nyt kuivaruoalle toistaiseksi ollaan vähän nyrpistelty neniä, mutta mitä ilmeisimmin kissanpennut kasvavat myös laadukkaan märkäruoan sekä lihan voimin ihan silmissä) ja käpertyvät hoitomamman kainaloon helliteltäväksi.

Varsinkin Espen on oikea mammanpoika joka vaatimalla vaatii syliin pääsyä ja silittelyä, ja jää pitkiksi ajoiksi tyytyväisenä syliin hurisemaan ja jakamaan suukkoja silittelijälle, kun taas Eskilin menojalkaa alkaa hetken kuluttua vipottamaan niin että on pakko tehdä pieniä spurtteja ympäri hoitohuonetta. Eskil on myös viidestä hoitohuonetta asuttavasta pennusta rohkein ja taitavin kiipeilijä.

Mieluiten Espen ja Eskil muuttaisivat yhteiseen kotiin, tai perheeseen jossa on jo kissakaveri odottamassa, sillä painileikit ja toistensa jahtailu ovat näille viikareille mieleen :)

Elvan, Espenin ja Eskilin kämppiksinä ovat vanhempi Elling sekä nuorempi Ecke-pentu.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan puhelimitse. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentujen luovutusikä on vähintään 12 viikkoa.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180€. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi.