Eskil

06/2022 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

8.11.2022 Eskil muutti omaan kotiin veljensä Brynjan kanssa.

23.11.2022 Kuulumisia kodista:

Tänään meille tuli kaksi viikkoa täyteen yhteiseloa Brynjan ja Eskilin kanssa.
Olemme aina yhä enemmän ihastuneita poikiin. Kaikki on uudessa kodissa mennyt hirmu hyvin. Pojat asettuivat aloilleen ja rohkaistuivat hyvin nopeasti – jo toisena päivänä molemmat tutkivat uutta asuinympäristöään ja tutustuivat myös uusiin ihmisiinsä.
Olemme todenneet, että meille kävi todellinen tuuri Brynjan ja Eskilin kanssa. Pojat ovat hyvin sosiaalisia ja leikkisiä, aivan täydellisiä. Vaikka vähän täytyy vielä opetella jättämään varpaat rauhaan yöaikaan.
Eskil erityisesti on kasvanut silmissä, tuntuu että hänestä on kehittymässä aika kookas kolli. Brynjakin syö hyvällä ruokahalulla ja on erityisesti utelias kun keittiössä käsitellään kasviksia.
Ajattelin tutustuttavani kissat pian perheeni pieneen seurakoiraan, toivomme että kohtaaminen menee kaikin puolin hyvin.

***

Eskil on nuori ja utelias pojankoltiainen, joka reipastui pentueestaan ensimmäisten joukossa. Eskilistä on sijaiskodissa kehittynyt rapsutuksia rakastava nuorimies.

24.10.2022

Eskilin erikoinen väritys kiinnittää ensimmäisenä monen huomion. Luonteeltaan tämä nuori mies on utelias, ja ehkäpä sen takia ihmiseen tutustuminen kävikin helposti, vaikka alkuun se olikin hyvin jännittävää. Nykyisin Eskil viihtyy sylissäkin, sillä rapsutukset tuntuvat kivalta ja palkkioksi hoitaja saa kuunnella onnellista kehräystä. Äkilliset liikkeet ja äänet saattavat saada Eskilin vielä piiloutumaan, joten pienten lasten perheeseen poika ei halua muuttaa. Sijaiskodissa perheen koiraan tutustuminen on aloitettu, eikä uusi kissoihin tottunut koiraystävä ole mahdoton ajatus.

Eskil muuttaa uuteen kotiinsa veljensä Brynjan kanssa. Hiekkalaatikkohommat Eskil hoitaa hyvin ja ruokavalio on koostunut raakaruuasta ja laadukkaasta märkäruuasta.

Emme luovuta Eskiliä talouden ainoaksi kissaksi.

Summary in English

Eskil is a curious young male cat looking for a home with his brother Brynja.

24.10.2022

Eskil was very curious from the start, and he made friends with humans fairly quickly, even though he was a little intimidated at first. Eskil likes to sit on peoples’ laps and enjoys being petted. He will reward his human with soft purrs. Sudden sounds and movements still scare Eskil, so a family with small children is not a suitable home for him. He has gotten used to the foster family’s dog, so a dog companion in his new home is not an impossible idea. Eskil knows how to use the litter box properly, and he has been fed with quality wet food and raw food.

Eskil will move to his forever home with his brother Brynja.