Esikko

Lisätty sivulle: 2006-08-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Esikko
9.11.2006 ESIKKO SAI YHTEISEN KODIN HOITOSISKO HALLUN KANSSA

****

NAARAS, noin 5kk (lokakuussa 2006)

Esikko on elänyt Tallinnassa häkissä suurimman osan ajasta,ilman kissaseuraa ja ihmisten kanssa leikkiminenkin jäänyt vähille,mutta nyt Hallun kanssa kotihoidossa samassa paikassa. Hieman ujo tyttö jolla on kauniit valkoiset sukat ja siniharmaa turkki. Esikko tuli kotihoitoon Suomeen (Vantaalle) 3.10.2006.

KUULUMISIA KOTIHOIDOSTA 15.10.2006: Alkujännityksen jälkeen Esikko on reipastunut huomattavasti, vieläkin saattaa äkkinäiset liikkeet säikäyttää, mutta eilen illalla istuttiin yhdessä pitkä tovi. Esikko siis suostui tulemaan syliin ilman mitään estelyitä kun nostin sen maasta ja kun se huomasi että sylissä on hyvä olla, enkä tee pahaa, se alkoi hiljaa kehrätä. Täytyy kyllä myöntää että se minulle itsellenikin oikein positiivinen yllätys ja tuntui niin hyvältä huomata että Esikkokin luottaa ihmiseen vaikka sen elämän alkutaipaleella ei kovin mukava ole ollutkaan eikä se ole päässyt nauttimaan normaalista kotikissan elämästä pienestä pitäen.

KUULUMISIA KOTIHOIDOSTA 30.10.2006: Esikko ja kämppiksensä Hallu vaihtoivat meillä viikonloppuna hoitokoirien tieltä tietokonehuoneeseen jossa seuraa riittää kaiket illat, sillä yleensä joko minä tai avomies ollaan aina koneella! Tytöt ovat huomattavasti reipastuneet ja sylittelemään täytyy päästä tämän tästä, nytkin kun istun tässä tietokoneella ja yritin tehdä hommia niin syliin oli ängettävä ihan väkisin:) Muiden kissojen kanssa on tehty hieman tuttavuutta, sekä koiratkin on tsekattu ilman minkäänlaista viiksikarvan värähdystäkään – reippaita tyttöjä! Sekä Hallu että Esikko ovat kovia kehräämään, lähes koko ajan huoneessa ollessa saa kuunnella rentouttavaa kehräyksen ääntä, voiko mukavampaa ääntä ollakaan! Molempien kynnet on leikattu ilman minkäänlaista vastarintaa (keräyksen säestämän tietysti!) ja muutenkin kyseessä on kaksi todellista valioyksilöä. Kuuntelin kun avomies jutteli Hallulle että “Oletpa sinä kaunis, jos meillä olisi kissan paikka vapaana niin voisit kyllä jäädä meille, mutta nyt sinulle täytyy etsiä parempi koti…” Ja meillehän nämä tytöt tosiaan jäisivätkin ellei meillä olisi jo ennestään paria koiraa ja kolmea kissaa + kolmea pidempiaikaista hoitokissaa. Nyt siis on etsinnässä se parempi koti, joko tytöille yhdessä tai erikseen!