Epu (nyk. Elviira)

Lisätty sivulle: 2010-06-26

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Epu (nyk. Elviira)
30.7.2010 EPU SAI YHTEISEN KODIN BELLAN KANSSA TURUSTA

****

30.12.2012 Epu eli nykyään nimeltään Elviira kotiutui heti alusta hyvin. Nykyään Elviira asustaa Bellan lisäksi kahden muun kissan kanssa ja toimeen tulevat. Eläinlääkäri totesi munuaisten- ja maksanvajaatoiminnan, mutta se ei ole tytön tahtia hidastanut. Elviira rakastaa nukkumista & välillä innostuu leikkimään, kissanminttulelut herättävät kiinnostuksen. Elviiralle on kehittynyt lempinimi: ”hänen ylhäisyytensä”; on kissalauman kuningatar.

****

LEIKATTU NAARAS

26.6.2010 Epu on tullut Virumaan tarhalle erään vanhemman mummon luota, joka ei pystynyt huolehtimaan kissoista. He elivät asunnossa jossa oli 6 kissaa. Epu on kiva luonteinen ja halua paljon rapsutuksia ja leikkiä.Epulla on toinen silmä vammutunut nuorena, mutta se ei haittaa Epun elämää. Epu on madotettu, rokotettu ja steriloitu.

Epu matkaa kotiinsa suoraan Virumaan tarhalta, jossa se on viettänyt karanteenissa ensimmäiset kuukaudet, jossa varmistetaan, että kissalla ei ole sairauksia. Nyt Epu asustaa terveiden kissojen osastolla, jossa kissat odottavat kotiinpääsyä. Epu on hyvä pitää erillään muista eläimistä pari viikkoa kotiutumisen jälkeen.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.