Ensio (nyk. Malik)

Lisätty sivulle: 2014-10-28

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Ensio (nyk. Malik)
19.11.2014 Ensio sai kodin Helsingistä toisen kissan kaverina.

***

Kuvia ja kuulumisia kodista:

3.12.2014 Malik on asustanut kaksi viikkoa uudessa kodissa Metusalem-kollin kaverina. Malikista on kuoriutunut alun arastelun jälkeen uskomattoman kiltti, hellä ja hauska tyyppi. Vaikuttaa myös siltä, että kissapojista tulee läheiset kaverit. Vanha herra on tempautunut mukaan Malikin leikkeihin ja matot on rullalla joka päivä poikien “rallin” jäljiltä. Painimisen ja yleisen “kissahtelun” lisäksi palvelusväki on päässyt todistamaan myös Malikin ja Metun helliä turkinpesuhetkiä, joissa pestään kaverin korvat ja häntä.

Kissaseura on selkeästi Malikille mieluisinta, mutta myös ihmisten viereen poika tulee rohkeasti ja rapsutuksia pyytäen. Kehrääminen alkaa usein jo ennen kuin käsi on ehtinyt silitystä aloittaa ja yöt Malik viettää mieluiten mahdollisimman tiivisti jonkun perheenjäsenen kyljessä.

Ruoka on Malikin suurin heikkous ja rakkaus: jääkaapilla päivystetään, voileipien päältä yritetään kähveltää röyhkeästi juustot ja kinkut, lautaset nuollaan oli tarjolla mitä tahansa ja keittiössä ollaan päällepäsmärinä, kun ihmiset kokkailee. Onneksi virtaa on pojalla niin paljon, että syöpöttelyt toistaiseksi sallitaan.

Nyt jäämme jännityksellä odottamaan Joulun tuloa ja Malikin suhtautumista joulukuuseen. Vähän aavistellaan, että Malik ei tyydy kuusta ihailemaan pelkästään lattian tasolta. :)

***

Leikattu urospentu, luovutus aikaisintaan s. 8/2014. Kotihoidossa Vantaalla.

12.11.2014 Ension sisarukset ovat muuttamassa omaan kotiinsa. Missä olisi se Ension oma koti? Ension kodissa tulisi olla reipas kollikaveri, jonka kanssa saisi leikkiä ja totutella kotikissan elämään.

4.11.2014 Ensio ujostelee edelleen vieraita, mutta tuttu hoitaja saa jo vähän rapsutella jos Ensiolla ei ole juuri kiirettä leikkien kanssa. Öisin Ensio tulee usein jalkopäähän nukkumaan. Ruoka maistuu ja hiekkalaatikkoa Ensio käyttää siististi. Ensio on viime viikolla leikattu ja saanut tehosterokotuksen, nyt vaan oma koti puuttuu.

28.10.2014 Ensio on leikkisä poikakissa. Se leikkii mielellään siskojen ja hoitajan kanssa, mutta myös itsekseen. Kaikenlaiset narut ovat Ension erityisen kiinnostuksen kohteita. Ruokaa Ensio rakastaa ja silittää jo saa jos tarjoilee ruokaa samalla. Ensio etsii kotia, jossa sillä olisi leikkisä ja reipas kollikissa kaverina.

Eini, Elmi ja Ensio saapuivat Rekuille kotihoitoon Satakunnasta löytöeläintalosta.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, tarvittaessa ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.