Ennis

Lisätty sivulle: 2014-08-30

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Ennis
16.9.2014 Ennis muutti omaan kotiin Helsinkiin toisen kissan kaveriksi.

***

Kuulumisia omasta kodista:

29.9.2014 Enniksen kotiutuminen on sujunut muutamaa vessassa käynnin harhalaukausta lukuun ottamatta oikein hyvin. Ensimmäisen viikon Ennis vietti pääsääntöisesti talon alakerrassa muutamia tutustumiskäyntejä muuhun taloon lukuun ottamatta. Vanha kissa oli yläkerrassa. Nyt viime viikko ollaan oltu ovet auki niin, että kissat pääsevät kulkemaan koko talossa. Päivän arkailun jälkeen Luka ja Ennis ovat toisensa hyväksyneet. Toinen toisensa turkkia hoitaen molemmat loikoilevat.

***

Leikattu naaraspentu. Syntynyt 06/2014 Kotihoidossa Helsingissä.

9.9.2014 Ennis on hyvin leikkisä ja aktiivinen kisu. Leikkii mielellään siskojen tai hoitajan kanssa, mutta paljon touhuaa myös itsekseen. Rapsutukset kelpaavat myös kun leikeiltä joutaa rauhoittumaan. Ennis käyttää siististi hiekkalaatikkoa ja ruoka maistuu.

3.9.2014 Ennis on tyttöporukan kovaäänisin ja pitää kyllä huolen, etteivät nämä tytöt näe nälkää ilmoittamalla ruuan loppumisesta. Ennis tykkää makoilla kissaseurassa, myös Ennis tykkää silityksistä, vaikka aluksi saattaa kättä säikähtää.

Siskokset Ailwee, Ennis, Tipperary, Glenda ja Valentia siirtyivät yhdistyksen hoitoon etsimään omia koteja. Siskokset lähtisivät mielellään koteihin pareittain, tai rauhallisen tyttökissan kaveriksi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta niin ota yhteyttä varaajaan (tiedot sivun alalaidassa). Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.