Enni

Lisätty sivulle: 2010-10-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Enni
10.4.2013 Enni sai kodin kotihoitajansa luota Turusta.

***

Leikattu naaras, noin 3v. (maaliskuussa 2013), kotihoidossa Turussa

21.3.2013 Enni etsii itselleen uutta kotia, sillä Elvi-sisko ei yrityksistä huolimatta hyväksynyt Enniä kaverikseen. Enni on kaunis ja kiltti kissa, joka kaipaa rauhallistia kotia itselleen.

***

16.2.2013 Enni muutti omaan kotiin Turkuun siskonsa Elvin luokse

***

Leikattu naaras, noin 2,5v. (syksyllä 2012), hoidossa Tallinnassa

29.12.2012 Varaajatäti kävi tervehtimässä kaunista Enniä Tallinnassa ja neiti kyllä ihastutti kauneudellaan. Neiti tuli tekemään tuttavuutta ja nautti saamastaan huomiosta ja silityksistä. Rouva varmaan sopisi hyvin aikuiseen perheeseen, joko ainoaksi kissaksi tai kiltin kissan kaveriksi. Enni on jo todella kauan odottanut omaaa kotiaan, joko nyt uuden vuoden kunniaksi se viimein löytyisi?

17.11.2012 Enni on jo pitkään odottanut omaa kotiaan, ja nyt olisi tämän kauniin neidin aika se löytää. Tämä kiva kissaneiti tulee hienosi toimeen toisten kissojen kanssa.

15.4.2012 Enni on todella mukava kissa, joka kaipaisi kovasti jo omaan kotiin. Kuten jo aiemmin sanottu, se on ystävällinen ja reipas ja tykkää kaikista :) Enni on ollut kotihoidossa aivan pienestä pennusta asti, joten se on tottunut kotielämään.

22.12.2011 Kuulumisia kotihoidosta: Ystävällinen ja suloinen kisuli, tykkää kissoista ja koirista.

20.6.2011 Enni on steriloitu ja on kaikin puolin valmis lähtemään omaan kotiin.

25.5.2011 Missä on suloisen Ennin oma koti? Kotihoitajan mukaan tyttö on reipas ja ystävällinen. Tulevassa kodissa voisi myös olla kissaseuraa.

14.3.2011 Lisätty Ennistä uusia kuvia, josko se Enninkin oma omistaja jo pian löytäisi tytön ja Ennikin pääsisi omaan kotiin.

14.1.2011 Emmet veli on jo päässyt omaan kotiin mutta muut sisarukset vielä odottavat omaan kotiin pääsyä.

18.10.2010 Kuuden kissan sisarusparvi Emmet, Elias, Elmeri, Elna, Elvi ja Enni odottavat Tallinnan omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen.

Kertomus Tallinnasta: Ihan tavallinen asia, kellarissa vaihtetaan rikotut ikkunat uusiin ja kissat jäävät loukkuun. Tämäkin kissaperhe jäi loukkuun kellariin: emo-kissa huusi 3 päivää niin, että huuto kuului talon toiseen kerrokseen. Asukkaat huolestuivat ja ottivat yhteyttä Larissaan. Larissan päästettiin kellariin ja hän sai pyydystettyä koko pentueen kiinni.

Kotiohoitajan mukaan kaikki pennut ovat iloisia ja rakastavia sylikissoja.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissa on leikattu ja sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV -testit. Kissalla on virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa on virkaeläinlääkärin tarkastama, ja se tuodaan Suomeen Eviran vaatimuksia noudattaen. Rekku Rescue järjestää kissan kuljetuksen Suomeen. Kissa luovutetaan uudelle omistajalleen Suomessa.