Emmi

Lisätty sivulle: 2010-06-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Emmi
10.1.2011 EMMI MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

LEIKATTU NAARAS, noin 2-3v (kesällä 2010)

13.10.2010 Emmi vaan odottaa sitä oikeaa, joku onnellinen saa tästä vielä oikein mukavan kissan. Kotihoitaja kertoo, että Emmi on kaunis ja hieno kissarouva, se on rakastava ja rauhallinen ja vakaa. Emmi oli erikseen huoneessa koska ruokki omia poikiaan ja sitten toimii sijaisemona. Nyt se pääsi pois huoneesta hoitokodin yhteiseen kissalaumaan. Ja on tosi kiltti-kävelee rauhallisesti ja on erittäin kohtelias. Sopeutuu hyviin kissoihin ja koiriin.

10.8.2010 Lisätty uusi kuva suloisesta Emmi-emosta! :D

1.6.2010 Kaunis Emmi-emo ja sen pennut odottavat omaan kotiin pääsyä hoitopaikassa Tallinnassa. Emmin viime kesän pentu Vauhti-Ville on jo päässyt omaan kotiin Rekku Rescuen kautta (http://www.rekkurescue.com/elain.php?id=3265) ja nyt Emmikin on saatu hoitopaikkaan, joten toivotaan että sille löytyisi vielä ihan oma kotikin.

Kertomus Tallinnasta: “Kotikissa on joutunut kadulle ja elänyt pienen kahvilan vieressä, missä saa ruokaa. Kahvilan isäntä vihaa kissoja ja potkii niitä niin, että pennut syntyvät kuolleina. Monet emo-kissatkin ovat kuolleet tulehdukseen (pennut ovat kuollet vatsaan ja mädännyttäneet myös emon sisältäpäin).

Myös Emmille meinasi käydä huonosti, mies potki sitä, mutta kissan onnistui päästä pakoon. Raukka ei päässyt kauas, sillä alkoi verenvuoto. Larissa löysi sen myöhään illalla makamassa maassa ja otti kotiin. Yöllä kello 2 alkoi synnytys ja se meni kaikesta huolimatta hyvin – kaikki 5 pentua ovat terveitä
ja emo-kissa voi hyvin.

Kissa on ihana- tosi ystävällinen ja rakastava. Se on kärsinyt tarpeeksi ja ehkä joku voi tarjoa sille uutta elämää rakastavassa kodissa.”

Kissaa ei tarvitse itse lähteä hakemaan Tallinnasta, vaan kuljetus Suomeen hoidetaan sovitusti ja ennen Suomeen tuloa kissa käytetään vielä virkaeläinlääkärin tarkastuksessa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.