Emmi-Vilma

Lisätty sivulle: 2010-12-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Emmi-Vilma
7.10.2011 EMMI-VILMA SAI KODIN TURUSTA

****

LEIKATTU NAARAS

19.8.2011 Uusia kuvia. Steriloitu Emmi-Vilma (synt. syksyllä 2010) etsii kotia hoitopaikassa Turussa.

8.3.2011 Emmi-Vilma kävi steriloitavana. Jos uudessa kodissa ei ole vielä kissaa, niin yksi sopiva kaveri olisi esim.
Elli-Emmi.

5.1.2011 Wilma oli alussa hyvin arka, mutta on rohkaistunut hyvin. Wilma on kaunis tyttökissa, jolla on pippurinen luonne ja hän varmasti kertoo mitä mieltä on asioista. Sijaiskodin ruokailuhärdelli hermostuttaa ja hänen täytyykin saada ruokailla omassa rauhassa. Leikkiminen toisten kissojen kanssa on mukavaa ja meno sen mukaista.
Wilma etsii kotia mieluiten yhdessä toisen sijaiskodissa olevan kissan kanssa.

1.12.2010 Elli-Emmi, Elsa-Ronja, Emma-Viljami, Emmi-Vilma ja Eversti-Eemeli ovat samassa kotihoitopaikassa Turussa, jonne ne muuttivat noin kuukausi sitten. Kissat etsivät kotia joko pareittain tai ainakin leikkisän kissan kaverina. Pennut ovat mahdollisesti hieman eri-ikäisiä ja eri emojen pentuja. Kaikki viisi ovat navettakissan pentuja Suodenniemeltä. Pennut eivät ole asuneet syntymästään lähtien ihmisten kanssa, eikä elämä muutenkaan ole ollut helppoa, joten ne tarvitsevat pitkämielisen omistajan, joka antaa aikaa ja rakentaa luottamusta kissan ehdoilla. Hoitopaikassa kissat hoidetaan kuntoon, ne saavat paljon kissakontakteja ja tottuvat ihmisten läsnäoloon. Pennut ottavatkin hoivasta kaiken irti ja ovat muun muassa kovia syömään.

Luovutusmaksu leikatusta kissasta on 120 euroa. Siihen sisältyy sterilointi, ulkoloishäätö, sisäloishäätö, rokotukset, mikrosiru tunnistamista varten sekä terveyskortti.