Emma

Lisätty sivulle: 2012-02-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Emma
4.3.2012 EMMA SAI KODIN HELSINGISTÄ HYRRÄN KAVERINA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

14.3.2012 Emma on kotiutunut hyvin uuteen kotiinsa. Päädyin pitämään Emman ja Hyrrän erillään vain vuorokauden verran, kunnes tulin siihen tulokseen, että on se oli liian hankalaa tässä asunnossa. Emmakin naukui aina kun olin kotona enkä ollut Emman seurana sauna-osastolla. Tutustutin kissoja toisiinsa aina kun olin kotona ja työpäivien ajaksi ja yöksi laitoin Emman sauna-osastolle. Alkuun Hyrrä sähisi ja murisi Emmalle ja tähän Emma vastasi samalla mitalla. Pari päivää sähistiin, mutta aika pian kissat tulivat jo niin hyvin juttuun ettei tarvinnut erottaa vaikka en kotona ollutkaan ja nyt siis ovat yhdessä ja leikkivät.

Emmalla on ollut hieman vatsa sekaisin ja olen antanut sille ruuan seassa maitohappobakteeria, onneksi Emma ei ole turhan tarkka ruuan suhteen niin menee helposti tuo maitohappobakteeri-jauhe. Ruokahalua Emmalla tuntuu olevan Hyrränkin edestä. Hyrrä huolehtii Emman liikunnasta juoksuttamalla hippaleikissä Emmaa ja toisaalta Emma ottaa myös mallia Hyrrän kiipeilystä ja pyrkii tekemään perässä. Hyrrä kun on varsin energinen ja aktiivinen kissa. Tässäpä liitteenä muutama valokuva. Toiseks viimeisenä olevan kuvan otin silloin kun Emma pääsi ensi kertaa pois saunasta, siksi siinä tuo pelokas ilme.

****
LEIKATTU NAARAS, noin 7kk

2.2.2012 Emma on alustavasti varattu.

1.2.2012 Emma on ihana, ihmisrakas ja sosiaalinen kissaneiti. Kaikin puolin ihastuttava pakkaus, kuten sisarensa Emmi ja Elsa. Silittelyt ja sylittelyt, leikkituokioiden lomassa on mieluisaa ja sisarusparvi on kaikin puolin valmis kotiin. Siskokset steriloidaan ennen suomeen tuloa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista on tehdään ilmoitus Eviralle