Emilio

Lisätty sivulle: 2008-02-24

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Emilio
22.5.2008 Emilio sai kodin Turusta.

***

Kuulumisia kodista:

30.11.2008 Moi taas! Ajattelin taas laitella vähän kuulumisia Emiliosta. Muutettiin tuossa syyskuussa takaisin Harjavaltaan, vanhempieni luo. Emilio (lempparinimeltään Emppu) on kotiutunut tänne hyvin ja viihtyy toisten kissojen kanssa. Meidän vanhin Lilli-kissa on ottanut ns. emon roolin: se nuolee Empun pään ja välillä Emppu oikein kerjää sitä =) Emppu viihtyy hyvin myös itsekseen, se leikkii ihan millä vaan ja ottaa Hessu-kissasta KAIKESSA mallia! :D Odotamme “innolla” miten joulukuusen käy tänä vuonna x) Laitan mukaan taas pari tuoretta kuvaa :) Terveisin Jenna (ja Emppu)

10.8.2008 Emilion kanssa on ruvennut sujumaan selvästi paremmin, osa syynä ehkä se, että olemme työtilanteeni takia asuneet paljon vanhempieni luona, missä sillä on ollut kissaseuraa. Se on rohkaistunut ja hyväksynyt koko perheen. Emilio päättää selkeästi itse milloin haluaa tulla kosketuksi ja millon ei :) Se ei ole enää pelosta kiinni, en ainakaan usko. Se tykkää, kun sen kanssa leikitään ja ottaa tosiaan mallia toisista :) Pahoja ei ole tehnyt. Hessu-kissan kanssa (2v.) siitä on tullut parhaat ystävykset. Ties vaikka se vielä tästäkin rohkaistuisi entistä enemmän. T:Jenna p.s. mukana pitäisi tulla yksi kuva kissa-kaveruksista :)

***

1.4.2008 Emilion kaverit saivat kodit ennätysajassa. Pikku Emilio kuitenkin vielä odottelee oman omistajansa soittoa. Hoitopaikassa kyllä sujuu kivasti, kun on karvakavereita, joiden kanssa telmiä. Olisi tosi huippua, jos Emilion uudessa kodissakin olisi kissaseuraa vaikka jo valmiina, sillä Emilio ottaa paljon mallia isommistaan sekä selkeästi nauttii seurasta ja yhteisistä vauhdikkaista leikeistä. Eikä paljoakaan väliä, vaikka muut kisut toisinaan kopauttelisivat päähänkin, tämä kollinalku vain kehrää ihan onnessaan. :) “Eminemi” tulee hyvin juttuun myös hoitopaikan leppoisan koiran kanssa. Eräänäkin aamuna löysin kaverukset nukkumasta yhdessä sohvalta.

Ihmisiä Emilio vielä jonkin verran jänskättää ja antaa koskea itseensä vain harkitusti sopivin väliajoin. Mutta voi millainen kehräys kissasta voi lähteä! Ääni on sen verran kova, että muutaman kerran on pitänyt kurkata sohvapöydän alle, onko siellä tiikeri vai mikä. Tämä kissa on myös hurjan kaunis, tulee melkein vahingossa puhuttua Emi-tyttösestä. Ohessa uusia kuvia kaverista.

13.3.2008 UROS, noin 5-6kk (maaliskuussa 2008)/Turussa. Kip, Ernesto ja Emilio siirtyivät toiseen hoitopaikkaan Turkuun.

27.2.2008 Emiliolla olisi kiire päästä omaan kotiin! Saimme viestiä että samassa hoitopaikassa olevat Shanna, Kip, Ernesto ja Emilio ovat hoidossa vanhalla mummolla jolla ei oikein ole rahaa, kykyä eikä mahdollisuutta antaa niille kunnollista hoitoa, joten oma kotia oli nyt näille kissoille enemmän kuin iloinen yllätys.

18.2.2008 Emilio on Erneston veli, pojat ovat kuin kaksi marjaa. Ujoja poikia joista varmasti tulee omassa kodissa ihan kunnon kotikissoja. Kuva Emiliosta on otettu samalla kun se on pyydystetty kadulta, joten tässä poika ei vielä ole kovin edustavan näköinen. KULUKORVAUS kissasta on 100€.