Emilio

24.05.2017

Alkuperä: Suomi

25.1.2022 Emilio muutti veljensä Täplän kanssa yhteiseen loppuelämän kotiin.

31.1.2022 Kuulumisia uudesta kodista:

“Tässä ensimmäisiä kuulumisia Emiliolta ja Täplältä meidän kodista. Pojat ovat sopeutuneet todella hyvin. Odotimme heidän kotiin tullessa juoksevan ihan alkuun sängyn alle tms johonkin muuhun suojaisaan paikkaan piiloon, mutta molemmat lähtivät heti reippaasti tutkimaan taloa ja viettivät jo samana iltana aikaa meidän asukkaiden parissa. Sittemmin Emilio on löytänyt itselleen mukavan oleskelupaikan vaatekaapista, Täplä hengailee pääasiassa sohvalla tai isolla sängyllämme. Iltaisin molemmat pojat tulevat iltaruuan jälkeen sohvalle viettämään yhdessä aikaa.

Meihin ihmisiin molemmat ovat tottuneet tosi hyvin. Eilen Emilio kiipesi sohvalla syliin, ja yöllä tuli vatsani päälle nukkumaan :) Molemmat hakeutuvat meidän seuraan, tykkäävät kovasti rapsutuksista, kehräävät ja polkevat etutassuillaan.”

***

Emilio on vähän ujo, mutta kiltti poikakissa, joka etsii kotia yhdessä veljensä Täplän kanssa.

14.12.2021

Emilio ja Täplä joutuivat muuttamaan aiemmasta kodistaan heistä riippumattomista syistä. Pojat ovat kiltti kaksikko ja he ovat sopeutuneet sijaiskodin elämään hyvin. Emilio on kissoista arempi. Hän saattaa säikkyä kovia ääniä ja nopeita liikkeitä, joten pojat eivät sovi perheeseen, jossa on pieniä lapsia. Vähän vanhempien lasten kanssa pojat tulisivat varmasti toimeen. Emilio antaa ujoudestaan huolimatta nostaa syliin, ja yleisimmät hoitotoimenpiteet onnistuvat. Kantoboksiinkin pojan saa menemään kiltisti. Emiliolla on ollut aiemmin virtsakiteitä, minkä vuoksi sekä Emilio että Täplä ovat syöneet erikoisruokaa. Virtsakiteitä liuottavan kuivaruuan lisäksi pojat ovat syöneet laadukasta märkäruokaa. Pojilla on myös ollut hieman ylipainoa. Näiden seikkojen takia uudessa kodissa on hyvä ymmärtää kissojen ruokinnan päälle. Myös Emilion virtsaamista on seurattava, ja pienimmästäkin ongelmasta virtsaamisen suhteen on kyettävä lähtemään eläinlääkäriin näytille. Emiliolla ei kuitenkaan ollut virtsakiteitä viimeisimmässä tarkastuksessa, joten ongelma on pysynyt oikein hyvin kurissa erikoisraksuilla ja laadukkaalla märkäruualla. Emilio ja Täplä hakevat paljon tukea toisistaan, joten heidät luovutetaan uuteen kotiin kaksikkona.