Emile

06/2020 (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

7.9.2020 Emile eli leikkisästi “Sukkaritari” hurmasi kotihoitajansa ja jäi asumaan sijaiskotiin pysyvästi veljensä kanssa.

***

Emile on osa peltobebet- pentuetta, joka saapui Rekku Rescuen sijaiskotiin jäätyään orvoiksi emon menehdyttyä auton alle. Neljästä poikapennusta on nyt kasvanut reippaita ja ihmisiin tottuneita kissanalkuja.

7.9.2020

Emile on veljesjoukon “erilainen nuori”, jolle tyypillistä on toimia aina hieman radan vierestä. Tämä perusilmeeltään hämmentynyt, suloinen valkosukkainen poika tuppaa välillä jäämään vilkkaimmissa leikeissä veljien jalkoihin, mutta ei tästä lannistu, vaan keksii tuolloin muuta omintakeista puuhaa toisaalla. Emile oli pennuista ensimmäinen, joka kipusi sijaiskodin hoitajan syliin ja oppikin hyvin nopeasti luottamaan ihmiseen varauksetta. Poika hakeutuu mielellään ihmisen luokse ja haluaa usein viettää kahdenkeskistä aikaa ihmisen kanssa joko halien tai leikkien. Emile myös pitää siitä, kun häntä kannetaan sylissä ja osaa pyytää tätä naukuen ja etutassujaan kurottaen. Emile on muutenkin hyvin lahjakas pyytämään asioita – pojasta lähtee tarvittaessa palohälytykseen verrattavissa olevaa naukumista, esimerkiksi jos suljetun oven taakse pitäisi päästä tai ruoka ei siirry purkista lautaselle tarpeeksi nopeasti.