Emiel

Lisätty sivulle: 2012-02-03

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Emiel
22.3.2012 EMIEL MUUTTI EMERIKIN KANSSA YHTEISEEN KOTIIN HELSINGISSÄ

****

KASTROITU UROS, noin 7 kk (maaliskuussa 2012) Helsingissä

7.3.2012 Emielin energiataso on laantunut sen verran ettei meno enää huimaa hoitotädin päätä, mutta edelleen olisi hakusessa koti jossa leikkiseuraa riittää. Emiel pitää todella paljon toisista kissoista, sekä leikki- että hellittelymielessä, mutta molempia edellämainittuja hakee kyllä ihmiseltäkin :)

27.2.2012 Sulosilmäinen Emiel on alkuvillityksestään ehkä himpun verran rauhoittunut, mutta edelleenkin tämä poju on aikamoinen tuulisviri. Hoitopaikassa pikkuherran energioita puretaan kolmen vanhemman kissan voimin, ja Emiel kaipaakin ehdottomasti kotiin josta sille löytyy nelijalkainen leikkikaveri joka jaksaa sen kanssa temmeltää. Rallisessioiden välissä onkin sitten kiva painua unille kissakaverin syliin, varsinkin Viktorin ja Emerikin mahat ovat oikein hyväksi havaittuja tyynyjä. :)

Energisyydestään huolimatta Emiel on oikein hyvätapainen tyyppi joka ei pidä ihmissormia ja -varpaita leluina. Hoitotoimenpiteet sujuvat ongelmitta, ja muutenkin Emielin mielestä ihmiset ovat ihan OK. Ensisijaisena hellyydenlähteenä toimivat kissakaverit, mutta ihmisiltäkin haetaan rapsutuksia aina kun muistetaan, ja jos huomiota tai ruokaa ei saa riittävän vauhdikkaasti siitä kyllä muistutetaan jokseenkin marisevin äänensävyin…

6.2.2012 Lisätty kuvia Emielistä, joka on oikea jokapaikanhöylä ja ikiliikkuja :)

3.2.2012 Satakunnan seuralliset sisarukset pikkuveli Emiel (n.8/2011) ja isommat Emerik ja Emina (n.5/2011) odottavat omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.