Emi (nyk. Maire Pennanen)

Lisätty sivulle: 2016-07-18

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Emi (nyk. Maire Pennanen)
31.7.2016 Emi muutti omaan kotiin Espooseen Kermatassu-kissan kaveriksi

***

Kuulumisia kodista:

2.8.2016 Hei! Meillä on mennyt Mairen kanssa täällä oikein hyvin. Maire ei ole yhtään kainostellut mitään ja hän on mielettömän leikkisä sekä rakkaudenkipeä. Huomenna Maire menee rokotukselle. 😊 Automatka meni todella helposti, oikeastaan hän vain leipoi tassuillaan ja nukkui mun sormien päällä.💕

***

Leikattu naaraspentu, synt. n. 8.5.2016. Kotihoidossa Vantaalla. Luovutus aikaisintaan 31.7.

18.7.2016 Sisarukset Auni, Emi, Maili ja Uoti luovutettiin Rekku Rescuelle Etelä-Karjalasta omistajaltaan, kun vapaana ulkoillut emo olikin saanut ei-toivotut pennut ja paikallinen valvontaeläinlääkäri ehdotti niistä luopumista. Pennut matkasivat kotihoitoon ja emo leikkautettiin yhdistyksen puolesta. Alkuun uuteen paikkaan joutuminen oli pennuille shokki, ja ensimmäisessä majapaikassaan ne olivat melkoisia poksujia. Siirryttyään pääkaupunkiseudulle hoitoon pentujen sosiaalinen ja lupsakka luonne tuli kuitenkin äkkiä esiin, ovathan ne syntymäkodissaan kuitenkin tottuneet ihmiseen ja olleet sisätiloissa. Aivan ensimmäisenä kaikkien sydämen sulattivat ruoka-ajat, ja nyt neljän kissan kuoro kehrää jo heti hoitohuoneeseen mennessä. Yllättäviin tilanteisiin saatetaan edelleen reagoida karvat pörhistämällä. Hoitotoimenpiteet, kuten madotus ja kynsienleikkuu, sujuvat ihan nätisti ja sylissä olemiseen on totuttu nopeasti. Nelikon leikeissä on melkoista vauhdin huumaa, omassa kodissa tulisikin olla kaveri juoksu- ja painileikkeihin, vaikkapa sisaruksesta.

Emi on tytöistä energisin ja reippain, astelee määrätietoisesti syliin asti ja on aina ensimmäisenä paikalla ja kaikessa mukana.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi. Kissanpentuja ei luovuteta ainoaksi kissaksi, mikäli siitä ei ole erikseen mainittu.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.