Emerik

Lisätty sivulle: 2012-02-03

Sukupuoli: uros

Alkuperä: Suomi

Emerik
22.3.2012 EMERIK MUUTTI EMIELIN KANSSA YHTEISEEN KOTIIN HELSINGISSÄ

****

LEIKATTU UROS, noin 9-10 kk (helmikuussa 2012) Helsingissä

7.3.2012 Hellyttävä Emerik kaipaisi jo kovasti omaan kotiin, mielellään toisen kissan kaveriksi. Tästä pojasta saa mitä mainioimman varpaidenlämmittäjän näin hyytävillä säillä :)

27.2.2012 Emerik on ikäisekseen aika maltillinen tyyppi. Toki poju lähtee leikkiin mukaan jos Emiel-pikkuveli riittävästi härnää, mutta muuten Emerik on enemmän mietiskelijä ja tutkiskelija joka ihmisen leikittämänä tuppaa jäädä muiden kissojen jalkoihin kun toiset ryntäävät sen kummempia strategioita miettimättä lelun perään… Toisten kissojen kanssa Emerik kyllä tulee oikein hyvin toimeen ja hiljaisina hetkinä sen löytääkin usein Emieliä pesemästä tai Viktorin tai Ritviksen kyljestä, mutta Emerik voisi pärjätä vähän varttuneemmankin kissan kaverina. Sylissä tämä poika ei pahemmin ainakaan vielä viihdy, mutta silitykset kelpaavat ja tutun ihmisen kainalossa on hyvä viettää talvi-iltoja kehräillen. Emerik tulee paljon itse jalkoja vasten kiehnäämään ja nauttii maharapsutuksistakin.

Ruoat maistuvat aikalailla laidasta laitaan, hiekkistavat ovat moitteettomat ja niin madotukset, kynsienleikkuut kuin vitamiinien annot sujuvat leppoisissa merkeissä, eli kaikin puolin mukava nuoriherra on kyseessä.

6.2.2012 Lisätty kuvia komeasta ja rauhallisesta Emerikistä :)

3.2.2012 Satakunnan seuralliset sisarukset pikkuveli Emiel (n.8/2011) ja isommat Emerik ja Emina (n.5/2011) odottavat omaan kotiin pääsyä joko yhdessä tai erikseen.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun.