Urho (ent. Elvis)

aikuinen (arvioitu)

Alkuperä: Suomi

15.1.2019 Elvis sai kodin Pablo-kissan kaverina, ja sai uudeksi nimekseen Urho.

26.1.2019 “kuulumisia kodista”

Elvis on kotiutunut meille todella hyvin, ja tottelee nykyään nimeä Urho.

Meillä on edelleen eristys käynnissä, mutta pojat ovat päässeet tapaamaan muutamia kertoja. Kaikki on sujunut tosi hyvin, ja Urho on ollut erittäin kiltti Pabloa kohtaan. Pablo ei kuitenkaan ole vielä osannut arvostaa Urhon yrityksiä painileikkiin. Silloin on kuultu ainoat sähinät Pablolta. Tänään kuitenkin Pablo tuli jo iloisesti Urhoa vastaan makkarin ovelle ja pyyhkäisi poskella sen leukaa.

Urho on pärjännyt hyvin, eikä pissaongelmaa ole ollut täälläkään. Kerran se tosin teki sekä kakat että pissat suoraan vessan eteen, kun se ei ilmeisesti ollut riittävän siisti. Nyt sillä on kaksi vessaa, ja pyrimme siivoamaan molemmat kahdesti päivässä, joten ongelmaa ei ole ollut.

Urho on valloittanut makkarin ja nukkuu vuoroin Valtterin rinnan päällä ja mun jaloissa. Se on ihan mahdoton sylikissa. <3

***

Hurmaava Elvis-kissa rakastaa läheisyyttä.

9.12.2018

Elvis on löytökissa, jonka tarkka ikä ei ole tiedossa.

Sosiaalinen Elvis-poika nauttii hoitopaikassaan sylissä tai vieressä nukkumisesta, ja lähestyy rohkeasti vieraampaakin ihmistä. Uudet paikatkaan eivät ole Elvistä säikyttäneet. Rapsutteluita Elvis jaksaa tiettyyn rajaan asti, jolloin saattaa varoittaa lempeästi näykkäämällä rapsuttelijan kättä, Elvis on todella leikkisä ja hieman jopa pentumainen kaveri, ja kaipaakin omistajaa, joka jaksaa aktivoida kissaa ahkerasti. Kärsivällisyyttäkin näin aktiivisen tapauksen kanssa voi joutua testailemaan, kun matot saavat kyytiä Elviksen energiapiikin aikana.

Leikkimisestä väsähtäneen Elviksen löytää usein pahvilaatikosta nukkumasta – kenkälaatikko on pojan suosikki! Ruokakin Elvikselle maistuu jopa melkein liian hyvin, joten ihmisen vastuulle jää annoskoon rajaaminen.

Elviksellä on hieman huonoja kokemuksia koirista, joten Elvistä ei luovuteta koiratalouteen.