Elvira

Lisätty sivulle: 2010-06-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Elvira
18.8.2010 ELVIRA MUUTTI OMAAN KOTIIN HELSINKIIN

****

KUULUMISIA omasta kodista:

20.9.2010 Kuukausi yhteiseloa takana ja tuntuu kuin Lelli-Elli ois ollut meillä aina. :) Eka yö meni vessassa piilossa pesukoneen takana, sieltä sitten tuli seuraavana päivänä moikkaamaan ja siirryttiin väljempiin tiloihin keittiöön ja sieltä makkariin. Ostin pari lapsiporttia, jotta kissat saavat tutustua toisiinsa rauhassa ja koirat voivat katsella porttien takana. Ikävä kyllä Elvira on osoittautunut eläväksi “herätys-kelloksi” joka on aikaistanut herätystäni usein ennen kellon soimista. :) Iltaisin leikitään isoveli Morizin kanssa takaa-ajoleikkiä edestakaisin keittiön ja makkarin väliä. Koiratkin alkavat tottua jo uuteen tulokkaaseen ja antavat pennun tutkia suht rauhassa paikkoja, mitään takaa-ajo tilanteita ei ole syntynyt. Kiitoksia kun sain mahdollisuuden antaa pennulle kodin – toivottavasti yhtä pitkäksi aikaa kuin edellisille kissoillenikin (16-, 18- ja 19v.). :)

T. Anne, koirat, Moriz ja Elvira

****

NAARAS, syntynyt 24.4.2010 (HUOM! LUOVUTUSIKÄ min.3KK)

1.6.2010 Kaunis Emmi-emo ja sen pennut odottavat omaan kotiin pääsyä hoitopaikassa Tallinnassa. Emmin viime kesän pentu Vauhti-Ville on jo päässyt omaan kotiin Rekku Rescuen kautta (http://www.rekkurescue.com/elain.php?id=3265) ja nyt kotia etsivät Emmin viimeiset pennut (Elvira, El Nino, Emerald, Esmeralda ja Esperanza), sillä näiden pentujen jälkeen se on tarkoistus steriloida.

Kertomus Tallinnasta: “Kotikissa on joutunut kadulle ja elänyt pienen kahvilan vieressä, missä saa ruokaa. Kahvilan isäntä vihaa kissoja ja potkii niitä niin, että pennut syntyvät kuolleina. Monet emo-kissatkin ovat kuolleet tulehdukseen (pennut ovat kuollet vatsaan ja mädännyttäneet myös emon sisältäpäin).

Myös Emmille meinasi käydä huonosti, mies potki sitä, mutta kissan onnistui päästä pakoon. Raukka ei päässyt kauas, sillä alkoi verenvuoto. Larissa löysi sen myöhään illalla makamassa maassa ja otti kotiin. Yöllä kello 2 alkoi synnytys ja se meni kaikesta huolimatta hyvin – kaikki 5 pentua ovat terveitä
ja emo-kissa voi hyvin.”

Tyttö 4: Kaunis ja hiljainen “kilppari”- tyttönen

KULUKORVAUS kissasta on 100€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Kissalla on oma virallinen EU-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi.