Eltsu (nyk. Enni)

Lisätty sivulle: 2015-08-11

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Eltsu (nyk. Enni)
3.9.2015 Eltsu muutti omaan kotiin Vantaalle toisen kissan kaveriksi.

***

Leikattu naaraspentu, synt. 6/2015.

18.8.2015 Pennut ovat muuttaneet erillisestä hoitohuoneesta elämään kotihoitajan perheen kanssa. Kaikki, mitä ympärillä tapahtuu, on hurjan kiinnostavaa. Pennut ovat sopeutuneet hyvin perheen kissan ja koiran seuraan, joten uudessa kodissa voi olla kissakaverin lisäksi myös kissoihin tottunut koira.

11.8.2015 Kissaneiti Eltsu ja sen velipoika Hans muuttivat Rekkujen kotihoitopaikkaan Vantaalle heinäkuun alussa. Viikkoa myöhemmin porukkaan liittyi eri pentueesta tullut pieni kissapoika, joka sai varsin osuvan nimen, Ipana.

Eltsu on todella rohkea ja reipas pikkuneiti. Se tykkää osallistua kaikkeen mahdolliseen, mihin vaan mukaan pääsee. Eltsu keksii tekemistä myös itsekseen eikä tarvitse aina veljensä ”apua” riehumiseen. Toisaalta tytöstä löytyy myös rauhallinen puoli. Silloin se kömpii hoitotädin syliin nukkumaan ja nauttimaan rapsutuksista.

Eltsu etsii omaa loppuelämän kotia, missä olisi toinen tyttökissa kaverina.

Kuvissa mukana myös Ipana.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, ota yhteyttä varaajaan. Kerro mahdollisimman kattavasti itsestäsi, asumismuodostasi, perheestäsi, muista eläimistäsi, eläinkokemuksestasi, elämäntilanteestasi jne. Huomioithan myös, että kissa voi olla osa elämääsi seuraavat 15-20 vuotta. Emme luovuta kissoja vapaana ulkoileviksi.

KULUKORVAUS leikatusta kissanpennusta on 180 €. Kulukorvauksella kissanpentu on steriloitu, ja se on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun. Kissanpentu on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity joko Kissaliittoon tai Turvasiru-palveluun.