Eltsi

Lisätty sivulle: 2017-02-27

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Eltsi
20.3.2017 Eltsi ja Edna saivat yhteisen kodin Espoosta.

***

Leikattu naaras, synt. 5/2016, kotihoidossa Helsingissä

27.2.2017 Yhdistyksen hoitopaikkaan saapui neljän kissan sisarusparvi marraskuun lopulla Kiteeltä. Kissat olivat eläneet isossa kissalaumassa ja olivat alussa arkoja. Koko porukka on kuitenkin hienosti reipastunut kotihoitopaikassa. Kissanristiäisissä nimiksi valikoitui Edna, Eltsi, Törö ja Tami.

Eltsi on mitä kaunein kilppari tyttö, jolla on suuret surumieliset silmät. Alusta alkaen Eltsi kuitenkin on ollut se rohkein, joka ensimmäisenä oppi leikkimisen salat. Eltsi on yleensä ensimmäisenä ruokakipolla kun uutta ruokaa tulee eteen. Muuten päivät täyttyvät sisarustensa kanssa leikkimisestä.

Eltsi on muiden sisarusten tavoin tottunut käsittelyyn ja esimerkiksi lääkitseminen käy helposti. Eltsin saa ottaa myös syliin ja rapsuttaa. Luonteeltaan tämä rohkea tyttö on kuitenkin hyvin rauhallinen ja miellyttävä. Ääni tällä kissalla on mitä vaimein, eikä Eltsi ole tottunut juttelemaan paljoa.

Eltsi muuttaisi mielellään Ednan kanssa samaan kotiin tai toisen kivan narttukissan kaveriksi.

HUOM! Jos kiinnostuit tästä kissasta, toimi näin.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 130 €. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, perusrokotukset, tunnistemikrosirun ja kissa on leikattu. Kissa on eläinlääkärin tarkastama, ja sillä on eläinlääkärin antama virallinen terveyskortti, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissan mikrosiru on rekisteröity Turvasiru-palveluun.