Elsa-Ronja

Lisätty sivulle: 2010-12-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Suomi

Elsa-Ronja
7.10.2011 ELSA-RONJA SAI KODIN TURUSTA

****

19.8.2011 Uusia kuvia. Steriloitu Elsa-Ronja (synt. syksyllä 2010) etsii kotia hoitopaikassa Turussa.

18.5.2011 Elsa-Ronja on steriloitu ja valmiina omaan kotiin.

5.1.2011 Elsa-Ronja etsii kotia Turussa. Ronja on erittäin kaunis tyttökissa, joka on vielä hieman arka. Ronja on perso ruualle ja silloin häntä pääsee lähelle ja silittämään ja hoitotoimenpiteetkin sujuu. Ronja tykkää leikkiä sisarustensa kanssa ja parasta on kun pääsee sijaisemon kainaloon nokosille.
Ronja etsii kotia mieluiten yhdessä toisen sijaiskodissa olevan kissan kanssa.

1.12.2010 Elli-Emmi, Elsa-Ronja, Emma-Viljami, Emmi-Vilma ja Eversti-Eemeli ovat samassa kotihoitopaikassa Turussa, jonne ne muuttivat noin kuukausi sitten. Kissat etsivät kotia joko pareittain tai ainakin leikkisän kissan kaverina. Pennut ovat mahdollisesti hieman eri-ikäisiä ja eri emojen pentuja. Kaikki viisi ovat navettakissan pentuja Suodenniemeltä. Pennut eivät ole asuneet syntymästään lähtien ihmisten kanssa, eikä elämä muutenkaan ole ollut helppoa, joten ne tarvitsevat pitkämielisen omistajan, joka antaa aikaa ja rakentaa luottamusta kissan ehdoilla. Hoitopaikassa kissat hoidetaan kuntoon, ne saavat paljon kissakontakteja ja tottuvat ihmisten läsnäoloon. Pennut ottavatkin hoivasta kaiken irti ja ovat muun muassa kovia syömään.

Kulukorvaus leikatusta kissasta on 120 euroa. Siihen sisältyy sterilointi, ulkoloishäätö, sisäloishäätö, rokotukset, mikrosiru tunnistamista varten sekä terveyskortti.