Elsa

Lisätty sivulle: 2012-02-01

Sukupuoli: naaras

Alkuperä: Viro

Elsa
4.3.2012 ELSA SAI KODIN VAKKOLASTA

****

KUULUMISIA omasta kodista:

9.3.2012 Ostin ihan normihiekkaa ja vatsakin alkoi toimia sen myötä. Oli ilmeisesti jalat ristissä kakkia pidätellen ekat kaksi päivää. Pissa vahinkoja ei tullut kuin se yksi. Viime yö meni kissoilla jo mukavasti. En herännyt kertaakaan murinaan ja sähinään. Eilen illallakin makoilivat jo puolen metrin etäisyydellä toisistaan itseään nuollen. Elsa on ihan mieletön sylivauva kun meidän sinna taas haluaisi leikkiä ja riehua. Eiköhän noista kuitenkin ihan kaverukset tule. Ollaan ihan myytyjä tosta elsan luonteesta ja kauniskin se on. Ihana.

****
LEIKATTU NAARAS, noin 7kk

2.2.2012 Elsa on varattu ja siirtyy pian tarhalta virossa kotihoitopaikkaan toipumaan steriloinnista ja odottamaan kotiin matkustamista.

1.2.2012 Elsa on ihana, ihmisrakas ja sosiaalinen kissaneiti. Kaikin puolin ihastuttava pakkaus, kuten sisarensa Emma ja Emmi. Silittelyt ja sylittelyt, leikkituokioiden lomassa on mieluisaa ja sisarusparvi on kaikin puolin valmis kotiin. Siskokset steriloidaan ennen suomeen tuloa.

KULUKORVAUS leikatusta kissasta on 120€. Kulukorvauksella kissa on saanut matolääkkeet, ulkoloishäädön, rabiesrokotuksen, perusrokotukset ja tunnistemikrosirun sekä sille on tehty sienitesti. Yli 6kk ikäiselle kissalle on tehty lisäksi myös FeLV- ja FIV-testit. Kissalla on oma virallinen eu-passi, josta toimenpiteet käyvät ilmi. Kissa tulee Suomeen kaupallisen tuonnin vaatimuksia noudattaen ja tuonnista on tehdään ilmoitus Eviralle